Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, 8. Gün dizisindeki karakterini anlattı! Bu kez bambaşka geliyor!

Burcu Biricik, 8. Gün dizisindeki karakterini anlattı! Bu kez bambaşka geliyor!

tarafından zk zk
Son olarak geçtiğimiz yıl çok konuşulan Hayat Şarkısı dizisiyle ekrana gelen Burcu Biricik, bu kez Atv’nin yeni ve iddialı dizisi 8. Gün ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Burcu Biricik, Sabah Gazetesi’nden Sonat Bahar ile yaptığı röportajda, dizide oynadığı Bahar karakterini şöyle anlatıyor:

“Karakterim Bahar, zenginlik içinde büyümüş, mutlu bir evliliği olan genç bir kadın. Yazılım mühendisi olarak çalışan annesi öldürülünce, Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savruluyor. Annesini öldürenler bu kez Bahar’ın peşine düşüyor. Her yeni iş, benim çizgilerimi de zorluyor. O duvarı kırmak ve kendini bu yolla keşfetmek çok güzel.”
Burcu Biricik, 8. Gün dizisindeki karakterini anlattı! Bu kez bambaşka geliyor! 7

Hayat Şarkısı dizisindeki rolünden sonra bambaşka bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Biricik, yeni işiyle ilgili tedirginlikler yaşadığını itiraf ederek “Her seferinde büyük bir stres yaşıyorum. Çünkü olmuş bir oyuncu değilim. Olan, yolda pişen, pişmeye devam eden biriyim. O yüzden her proje başında çok geriliyorum” ifadesini kullandı.

Dizide Biricik’in yanı sıra Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Gökçe Yanardağ, Sermet Yeşil, Deniz Karaoğlu ve Orhan Güner de rol alıyor.

8.Gün’ün yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar yapıyor. “8. Gün”ün senaristliğini Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır yapıyor. “8. Gün” 19 Mart Pazartesi akşamı izleyici ile buluşuyor.

Dizinin hikayesi şöyle:

Bahar, zeki, hayat dolu, neşeli bir kızdır. Zenginlik içinde büyümüştür. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatı varken bir gün her şey tersine döner. Agna Şirketi’nde yazılım mühendisi olarak çalışan annesi Şehnaz öldürülmüştür.Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savrulur. Annesini öldürenler,bilmediği bir nedenden dolayı şimdi Bahar’ın peşindedir. Bahar, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati’yle işbirliği yapmak zorunda kalır. Bu zorunluluk zamanla ikisininde hiç hesaba katmadığı kuvvetli bir bağa dönüşür. Bu bağ adeta iki farklı dünyanın çarpışması gibidir. Hayati, Bahar sayesinde içindeki temiz duyguları keşfederken Bahar ise kendi karanlık tarafıyla yüzleşir.

Bahar bu yolda kirlenecek,Hayati ise kirli hayatını temize çekecektir. Hayati’yle birlikte çıktığı bu yolda güvendiği birçok insanın maskelerinin düştüğünü görür.
Bu süreçte kocasına olan inancını da kaybeden Bahar, aşka kapılarını kapatmıştır. Ama Bahar’ı bu yolda da büyük bir sürpriz beklemektedir.Tüm bu yaşadıklarına rağmen Bahar ve onu bu süreçte hiç yalnız bırakmayan Hayati,amaçlarından asla sapmaz.