Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan’ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı!

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan’ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da Nalan karakterine başarıyla hayat veriyor Burcu Biricik. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden derlediği aynı isimli kitabından alıntılanan Camdaki Kız’da, hayatı büyük zorluklarla geçen, mutsuz bir kadın olan Nalan karakteri, hem merakla izleniyor hem de kasvetli hayatı izleyiciyi de her bölüm geren sahnelerle ekrana geliyor.

Nalan’ın herkesin içini acıtan hikayesi ekranda kimi zaman gözyaşlarına neden olurken, Burcu Biricik de bu rolü ile izleyiciden bir kez daha övgü topluyor. Biricik, Hayat Şarkısı dizisiyle elde ettiği çıkışından sonra Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldığı Boncuk karakteriyle de çok konuşulmuştu.

Kuzgun’un Dila’sı olarak bambaşka bir karaktere hayat veren oyuncu, her rolüyle izleyicinin beğenisini kazanıyor. Performansı ile rol aldığı projelerde ön plana çıkan Burcu Biricik, iki sezondur Camdaki Kız dizisinde zorlu bir mücadele veriyor.

Nalan’ın yorucu, kasvetli, ağır dram dolu hayatından sonra dizinin sezon finali yapmasıyla Burcu Biricik kendisini tatile attı adeta! Sezon finaline doğru yorulduğunu saklamayan oyuncu, son bölüm çekimlerinde de aşağıdaki paylaşımı yaparak bu durumu ortaya koymuştu!

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan'ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı! 11

Camdaki Kız’ın çekimlerinin bitmesinden hemen sonra eşi Emre Yetkin ile Yunanistan’a tatile gitti oyuncu. Sokaklarda doyasıya gezerken çektiği eğlenceli anlarını da takipçileri için instagram sayfasından yayınlıyor zaman zaman.

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan'ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı! 12

Videolarda kimi zaman sokakta top oynayan çocuklarla onların oyununa katıldığı görülen Burcu Biricik, sabahın çok erken saatinde eşi ile sahildeki hallerini, makyajsız en doğal pozlarını yayınlıyor.

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan'ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı! 13

Camdaki Kız dizisi için sezon boyunca çok yorulan oyuncu, renkli kıyafetleri, gülümseyen yüzü, tatilin verdiği rehavet duygusunun yüzüne yansımasıyla görülüyor fotoğraflarında…

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan'ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı! 14

Nalan karakterinin tekdüze hali, kıyafetleri, solgun, yorgun, üzgün, dramatik hallerine karşılık Burcu Biricik’in enerjik, neşe dolu, renkli halleri, yaz sezonunda takipçilerinin de içini açıyor adeta… İşte oyuncunun son paylaştığı pozlarından birisi…

Burcu Biricik tatile gitti, Camdaki Kız Nalan'ın kasvetinden sonra, görenin içini açtı! 15