Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel çalışıyor, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ise keyfine bakıyor!

Cemre Baysel çalışıyor, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ise keyfine bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz geçtiğimiz yaz döneminde Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle ekranda yer almıştı. Bu yapımda Cemre Baysel ile başrolü paylaşan oyuncu, partneri ile de arkadaşlığını aşka dönüştürmüştü. İkilinin aşkı sürüyor ve Baht Oyunu dizisi de akıllardan çıkmayan bir proje oldu.

Cemre Baysel yaz döneminde Senden Daha Güzel isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaparken, Aytaç Şaşmaz’dan ise bir proje haberi gelmedi. Yaz dönemini dinlenerek geçirdiğini anlatan oyuncu, spor yaparak formunu korumayı sürdürüyor.

1998 yılında Manisa’da dünyaya gelen oyuncunun ismi İlk Göktürk isimli yeni sinema filmi için geçmişti ama yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle Aytaç Şaşmaz bu projeden ayrılmak durumunda kaldı.

Cemre Baysel çalışıyor, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ise keyfine bakıyor! 7

Oyuncu, yaptığı açıklamada dinlendiğini belirterek, şunları söyledi: “İş bakıyorum, görüşmelerim var. Her şey yolunda.”

Bu sözleri ile birlikte henüz bir proje için anlaşmadığını belirten oyuncu, abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu Merhaba filminin başrolünde olmasından da memnun.

Aytaç Şaşmaz, “Abim çok güzel hazırlandı. Çok emek harcadı. O yüzden çok güzel olacağına inanıyorum. Biz de heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Bayram sonrası için tatile çıkmayı düşünen oyuncu, sevgilisi Cemre Baysel dizi setinde olduğu için bu yaz döneminde ailesinin yanına gidecek ve sonrasında da tek başına tatil yapmayı planlıyor.

Gelen projeleri değerlendirme aşamasında olan Aytaç Şaşmaz, iyi bir teklif gelir ise yeniden setlere dönmeyi arzu ediyor.