Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma ile şaşırtmaya geliyor! Bu kez çok farklı…

Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma ile şaşırtmaya geliyor! Bu kez çok farklı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak ekranlara Kuzgun dizisi ile gelen Burcu Biricik, doğal ve samimi oyunculuğuyla ekranların sevilen isimlerinden birisi artık. Aslında ilk olarak 2006 yılında dizilerde oynamaya başlamıştı oyuncusu. Şeref Meselesi dizisindeki Kübra karakteriyle dikkatleri çekmiş ama asıl çıkışını Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Hayat Şarkısı dizisiyle yapmıştı.

Orada oynadığı Hülya karakteriyle zengin bir aileye gelin giden zengin bir hayat süren bir kızı oynadı. Oyuncu, sonrasında Atv ekranlarında yayınlanan 8. Gün isimli iddialı bir projede rol aldı. Cem Davran ve Ceyda Düvenci ile kamera karşısına geçen oyuncunun bu dizisi ne yazık ki 8. bölümde reytingleri düşük olunca bitti.

Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma ile şaşırtmaya geliyor! Bu kez çok farklı... 8

Biricik, bu hüsranın ardından Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde oynadı. O dizide de bir mafya patronunun kızıydı ve zengin bir hayat sürüyordu. Dizi, farklı hikayesiyle dikkatleri çekmişti ancak Star TV’nin dizisi reytinglerde geri plana düşünce 21. bölümde final yapmıştı.

Burcu Biricik bu sezon ekranda bir dizide yer alır mı henüz bilinmiyor ancak Netflix’in bir dizisinde oynayacak. Son dönemde pek çok oyuncu, çalışma şartları ve senaryoların daha sansürsüz olduğu Netflix’in dizilerinde olmayı tercih ediyor. Oyuncular için ayrı bir konfor ve deneyim kazandıran dizilerden birisinin başrolünde de Burcu Biricik rol alacak.

Oyuncu, daha önce rol aldığı dizilerdekinden biraz farklı bir kişiyi oynayacak. Bu kez diziye de ismini veren Fatma isimli temizlikçi bir kadını oynuyor.

Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma ile şaşırtmaya geliyor! Bu kez çok farklı... 9

Burcu Biricik’in yeni dizisiyle ilgili detaylar da belli olmaya başladı. Etkileyici bir hikayenin ana karakteri olan Fatma dizisinin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu yapıyor. Uğur Yücel, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Tanış da kadrodaki güçlü isimlerden.  Senaryosunu Özgür Önürme’nin yazdığı diziye son olarak katılan isim ise Deniz Hamzaoğlu oldu.