Ana sayfa Dizi Fragmanları Hilmi Cem İntepe’nin çıkış dizisi Maria ile Mustafa olursa şaşırmayın!

Hilmi Cem İntepe’nin çıkış dizisi Maria ile Mustafa olursa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisinin çekimlerine Kapadokya’da devam ediliyor. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezonun iddialı yapımları arasında bulunuyor.

atv ekranında yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisi bir dram projesi olacak. Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yabancı bir kızla Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu alan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında ekran yolculuğuna başlayacak.

Dizinin 2. tanıtım fragmanı da yayınladı. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe arasındaki uyum başarılı bulundu. Kapadokya’nın muhteşem manzarası içinde imkansız aşkların masalını izleyeceksiniz. Hilmi Cem İntepe başarılı rollerde yer alan bir oyuncuydu. Ancak büyük ve keskin bir çıkış yapacağı diziye ihtiyacı var. Bu dizi genç oyuncuya bu fırsatı verebilir.

Tamer Levent’in de başrolde yer aldığı projede diğer önemli isimler ise şöyle: Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen.

İşte Maria ile Mustafa 2. fragmanı: