Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadataktsiz dizisine, magazinden tanınan tescilli güzel dahil oldu

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadataktsiz dizisine, magazinden tanınan tescilli güzel dahil oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Eylül sezonu yaklaşırken yeni dizilerle ilgili gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir heyecanla beklenen Doctor Foster dizisinin yerli versiyonu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları bir süre önce belli olmuştu. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolde yer aldığı diziye yeni oyuncular da dahil oluyor.

İsmi Sadakatsiz olarak belirlenen ve Med Yapım imzalı dizinin çekimleri henüz başlamadı. Hazırlıkları devam ederken gelen haberlerden birisi dikkat çekti. Zira oyuncu olarak çok tanınmasa da magazinden tanınan bir isimdi diziye yeni katılan sürpriz kişi. Peki kimdi bu isim?

Diziye kısa bir süre önce Yeliz Kuvancı’nın yanı sıra Burak Sergen, Eren Vurdem ve Özder’in katıldığı öğrenilmişti. Son gelen bilgilere göre Seda Altunner, Nazlı Bulum ile birlikte kadroya Berrin Keklikler de dahil oldu.

Daha önce Keklikler, sosyal medya fenomeni Reynmen ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Survivor’da da bir dönem yarışan Keklikler, dizilerden çok magazinden tanınıyor.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un Sadataktsiz dizisine, magazinden tanınan tescilli güzel dahil oldu 9

Aynı zamanda tescilli bir güzel kendisi. 7 Nisan 1994 Gelsenkirchen, Almanya doğumlu olan Berrin Keklikler, Miss Universe Turkey 2013 ünvanını kazanmış ve ülkesini Miss Universe 2013 yarışmasında temsil etmiştir. Berrin Keklikler yarışmada 2. olmuş. Çılgın Dersane Üniversitede filminde rol almıştır. Berrin Keklikler Survivor yarışmasına katılan Berna Keklikler’in kardeşidir.

Sadakatsiz dizisinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu yazıyor. Yönetmenliğini ise 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisini yöneten ve son dönemin yine iddialı yönetmenleri arasında yer alan Neslihan Yeşilyurt üstlendi.

Bakalım Berrin Keklikler nasıl bir karakterle ekrana gelecek ve daha da önemlisi diziyi izleyenlerin oyunculuğuyla beğenisini kazanmayı başarabilecek mi? İzleyip göreceğiz…

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un Sadataktsiz dizisine, magazinden tanınan tescilli güzel dahil oldu 10

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un Sadataktsiz dizisine, magazinden tanınan tescilli güzel dahil oldu 10

Model olan Berrin Keklikler, Benzemez Kimse Sana isimli yarışmadan da tanınıyor. Keklikler, ilk kez bir dizide rol alacak.