Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, yeni imajıyla Emel Sayın mı yoksa Seda Sayan mı benzemiş?

Burcu Biricik, yeni imajıyla Emel Sayın mı yoksa Seda Sayan mı benzemiş?

tarafından ker_def
Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteri ile büyük bir çıkışa imza atan Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 Antalya doğumlu bir başarılı bir oyuncu…

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan oyuncu, 2006 yılında Maçolar isimli dizide ekranda yer almış, Beni Böyle Sev dizisindeki Seda olarak tanınmış ve Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya Çamoğu Cehver karakteriyle de müthiş bir çıkışa imzasını atmıştı.

8. Gün dizisi nedeniyle çokca eleştirilen ve dizinin erken final yapmasıyla şoke olan oyuncu, şimdilerde ise Çiçero filmi için yaptığı imaj değişikliği ile gündemden düşmüyor…

Burcu Biricik, başrolünü Erdal Beşikçioğlu’yla paylaştığı, ‘Çiçero’ filmi için yaptığı yeni imajı, sosyal medyanın konusu oldu.

Saçlarını sarıya boyatan oyuncu, Marilyn Monroe’ya benzetildi.

Yeni imajını takipçileriyle paylaşan oyuncu, sevenleri tarafından yeni saç tarzıyla dünyaca ünlü aktris Marilyn Monroe ve Emel Sayın’a ve Seda Sayan’a benzetildi.

Burcu Biricik, yeni imajıyla Emel Sayın mı yoksa Seda Sayan mı benzemiş? 7

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni imajını Instagramda paylaşan ve çok syıda yorum alan Biricik’e takipçileri “Olduğundan büyük gibi durmuşsun”, “Emel Sayın ve Marilyn Monroe gibisin”, “Bu fotoğrafla tam Emel Sayın olmuşsun”, “Bir an Emel Sayın sandım”, “Bu saç seni 10 yaş büyük göstermiş” ve “Güzel ama çok sarı olmuş” tarzında yorum yaptı.

Bir başka kullanıcının şu yorumu ise gülümsetti: “Emel Sayın’a benzeyeyim derken Seda Sayan’a benzemiş gibi.”