Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi sadece yaz sezonuna değil, normal sezona da damga vuracak!

Ege’nin Hamsisi sadece yaz sezonuna değil, normal sezona da damga vuracak!

tarafından ker_def
Başlıktaki bu ifadenin çok iddialı olduğunu fark etmişsinizdir.

Bu iddianın sahibi TRT 1 ekranlarında ilk bölümü 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek Ege’nin Hamsisi dizisinin Melahat Çınar’ı İclal Aydın’a ait…

Diziyle birlikte yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan İclal Aydın, oldukça iddialı sözleriyle dikkat çekti.

TRT 1’in merakla beklenen dizisi Ege’nin Hamsisi’, İzmir Seferihisar’ın Sığacık beldesinde çekilmekte…

“Enginar Kalbi” adlı bir Ege yemekleri lokantası işleten Melahat Çınar karakterine hayat veren İclal Aydın, dizinin büyük ilgi göreceğinden emin…

Aydın şöyle diyor:

“Kadromuz muhteşem, yönetmenimiz, yapımcımız, oyuncu arkadaşlarım, espri yüklü ancak duygusal mesajlar da veren senaryomuz harika. Ege’nin Hamsisi, sadece yaz sezonuna değil, yeni yayın dönemine de damgasını vuracak, Türkiye’nin sevip kucaklayacağı bir aile hikayesi olacak. Çekerken biz o kadar çok eğleniyoruz ki, bu keyfi bu sinerjiyi izleyiciler de yaşayacak.”

İclal Aydın, Ege’nin Hamsisi dizisiyle bir hayalini de gerçekleştirdi

Ege'nin Hamsisi sadece yaz sezonuna değil, normal sezona da damga vuracak! 7

Büyük kentlerin özellikle İstanbul’un kalabalığından ve kaosundan bunalanların hayallerini Ege’ye yerleşip bir restoran veya kafe açmak, sakin bir hayata kavuşmak süsler… Bu hayallerini gerçekleştiren ünlüler kervanına ünlü sanatçı İclal Aydın da katıldı.

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin kendisi için bir şans olduğunu anlatan Aydın, “Özellikle İstanbul’da yaşayanların hayallerini kurdukları, Ege’ye yerleşip restoran açma işini Ege’nin Hamsisi sayesinde gerçekleştirdim. İzleyicilerin çok seveceği bu dizi sayesinde hem Ege’nin en büyüleyici bölgelerinden birinde Sığacık’ta yaşama, hem de çok sevdiğim Ege yemeklerini yapma ve yeme şansına kavuştum” ifadelerini kullandı.

EGENİN HAMSİSİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide İclal Aydın’ın oğlu Deniz Çınar’ı Uraz Kaygılaroğlu, kızı Derya’yı ise Buse Meral canlandırıyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak Ege’nin Hamsisi’nde sanat dünyasının genç yetenekleri de biraraya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal….

Ege’nin Hamsisi’nin 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20:00’de TRT 1 ekranlarında…