Ana sayfa Güncel Haberler Burcu Biricik yükselmeye doymuyor! Oyuncu, IMDB listesinde üst sıralara çıktı!

Burcu Biricik yükselmeye doymuyor! Oyuncu, IMDB listesinde üst sıralara çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların yıldızı en çok parlayan oyuncusu Burcu Biricik, hem Türkiye’de hem de dünyada inanılmaz bir şekilde yükseliyor. Netflix dizisi Fatma’daki oyunculuğuyla başarısını perçinleyen güzel oyuncu dizi ve filmler hakkında bilgi veren internet sitesi IMBD’nin Starmetre’sinde dünyada 11 milyondan fazla kişi içinde 149. sırada yer aldı.

Burcu Biricik, tüm dünyadan sinema tutkunlarının ve sinema yıldızlarının çok yakından takip ettiği IMDB’nin sıralamasında, bu sıralamada Türkiye’den ilk 150 isim arasına giren yedi kişiden biri oldu.

Zor rollerin altından başarı ile kalkan bir oyuncu olarak beğeni toplayan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile de haftalarca gündemden inmemişti.

Oynadığı her rolü adeta yaşayan ve izleyenlere de yaşatan bir isim olarak büyük beğeni toplayan oyuncu şu aralar Netflix’te yayınlanan Fatma dizisiyle ününe ün katıyor. Güzel oyuncu Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle de adından söz ettiriyor.

Burcu Biricik yükselmeye doymuyor! Oyuncu, IMDB listesinde üst sıralara çıktı! 7

Oyuncu, istemeden de olsa pek çok kişiyi öldüren temizlikçi bir kadına hayat verdiği dizinin Netflix’te yayınlanması ile birlikte, dünyanın farklı ülkelerinden de övgü dolu yorumlar ve mesajlar alıyor.

Burcu Biricik, Netflix dizisi Fatma’da erkekler dünyasında tek başına var olmaya çalışan yapayalnız bir kadını canlandırıyor. Hapse girip çıktıktan sonra kaybolan kocası Zafer’i ararken acımasız bir dünyanın içinde kendini bulan Fatma, hiç de hayal etmediği bir yola doğru sürükleniyor ve bir seri katile dönüşüyor. Fatma’nın hikayesi son bölüme kadar gizemini koruyor.