Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in yeni dizisi Fatma’nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı!

Burcu Biricik’in yeni dizisi Fatma’nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya rolünün ardından yıldızı parlayan Burcu Biricik, sonrasında atv’nin 8. Gün dizisiyle ekrana gelmiş ancak dizi 8 bölüm sonra ekrandan kaldırılmıştı. Bu hüsranın ardından bir süre uygun proje bekleyen oyuncu, Star TV’nin Kuzgun dizisinde Barış Arduç ile başrolde ekrana geldi.

Ancak Kuzgun dizisi de hikayesi ve iki oyuncunun uyumlu birlikteliklerine karşın pek çok dizi arasında reyting yarışında kendisine pek yer bulamadı ve 21. bölümde final yapmıştı. Burcu Biricik daha sonra Netflix’in yeni bir dizisiyle anılmaya başlandı.

Şu sıralar yeni dizisi Fatma için hazırlıklara başlayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde senaryoyu eline alıp çekildiği bir fotoğrafı instagram’da yayınlamış ve heyecanını da takipçileriyle paylaşmıştı.

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı! 10

Burcu Biricik’in yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre Biricik, Fatma isimli temizlikçi bir kadını oynayacak. Etkileyici bir hikayenin ana karakteri olan Fatma, diziye de ismini veriyor. Dizinin kadrosunda sürpriz isimler yer alacak.

Senaryosunu Özgür Önürme’nin yazdığı dizinin kadrosuna Kadın dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile büyük dikkat çeken Gökçe Eyüboğlu katıldı.

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı! 11

Bir başka sürpriz isim de İstanbullu Gelin dizisindeki Adem karakteriyle son olarak ekrana gelen Fırat Tanış oldu. İki başarılı oyuncunun kadroya dahil olması, Fatma dizisinin iddiasını da büyütüyor…

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı! 12

Dizinin kadrosundaki bir diğer sürpriz ve usta isim ise Uğur Yücel. Ünlü Oyuncu ve yönetmenin diziye dahil olması, Fatma dizisine merakı da arttıracak gibi duruyor!

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yapacağı diziyle ilgili gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırmakta. Yeni gelecek bilgileri biz de sizlerle paylaşacağız. Son olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Deniz Hamzaoğlu’nun da katıldığını ekleyelim.

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'nın kadrosuna, Kadın ve İstanbullu Gelin dizilerinden sürpriz isimler katıldı! 13