Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan sürpriz buluşma

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan sürpriz buluşma

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Oktay Kaynarca, yaz sezonunda bol bol tatil yaptı. Yorucu geçen sezondan sonra uzun bir tatil yapan ve dostlarıyla, sevdikleriyle bir araya gelen Oktay Kaynarca, şu sıralar dizinin çekimlerinin başlamasına kısa bir süre son tatil pozlarını veriyor.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde dizinin ekrana gelmesini sabırsızlıkla bekleyen hayranlarına instagram hesabından “Az kaldı” diyerek müjdeli haberi vermişti. Yeni sezonda, yeni sürpriz hikayeler ve karakterlerle gelmesi beklenen dizinin çekimleri başlamadı ama kısa bir süre sonra sete çıkılacak.

Oktay Kaynarca, bu süreçte dostlarıyla bir araya geldiği keyifli bir akşamda çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Kaynarca’nın yanında sık sık bir araya geldiği usta oyuncu Selçuk Yöntem de vardı.

Aynı zamanda yine usta oyunculardan Mehmet Aslantuğ da keyifli buluşmaya katılmıştı. Kaynarca’nın dostu iş insanı Hamdi Akın da fotoğrafta yerini aldı. Kaynarca’nın bu buluşması, öylesine bir dost buluşması mı, dizinin yeni sezonuyla bir ilgisi var mı, o da akıllara bir soru olarak gelmedi değil!

İşte Oktay Kaynarca’nın yakın dostlarıyla keyifli akşam sohbeti sonrası verdiği o poz:

Renkli bir sohbet di …????

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca'dan sürpriz buluşma 7