Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten meslektaşı Cansu Tosun’un jestine jest geldi!

Burcu Biricik’ten meslektaşı Cansu Tosun’un jestine jest geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, şu sıralar Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız ile gündemde. Oyuncu, dizinin sezon finali yapmasının ardından uzun süredir tatil yapıyor. Önce eşi Emre Yetkin ile Yunan adalarına giden oyuncu, daha sonra Alaçatı’ya geçmişti. Dizide birlikte rol aldığı Nur Sürer, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek gibi isimlerle de yaz tatilinde buluştu.

Camdaki Kız ekibinin bir kaç hafta içinde toplanarak Eylül sezonunda başlayacak dizinin yeni bölümleri için kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Bu arada oyuncuların instagram sayfalarından yaptıkları tatil paylaşımları da büyük bir merakla takip ediliyor.

Burcu Biricik, Camdaki Kız ile hayran kitlesini iyice genişletti. Oyuncu, hayranları tarafından ilgiyle izleniyor. Biricik’in son paylaşımlarından birisi de meslektaşı Cansu Tosun ile ilgili oldu.

Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan ve Marsel isimli bir oğulları bulunan çift, şu sıralar bir başka heyecan yaşıyor. Setlerden uzak kalsa da başka ilgi alanlarına yönelmesiyle dikkatleri çeken Cansu Tosun’un modaya el attığı yakın zamanda öğrenilmişti. ISLANDY isimli bir iç çamaşırı markası yaratarak kendi tasarımlarını görücüye çıkarmıştı bir süre önce.

Yakın dostlarının da yer aldığı bir lansman ile ürünlerini ve markasını tanıtan Cansu Tosun’un reklam filmini de eşi Erkan Kolçak Köstendil çekmişti. Instagram hesabında markasından ürünlerle pozlarını paylaşan Cansu Tosun, ayrıca ünlü isimlere gönderdiği ürünlerle tanıtımını da büyütüyor.

Bu isimlerden birisi de Burcu Biricik oldu. Biricik, Cansu Tosun’un kendisine gönderdiği ürün paketini ve içindeki notu, instagram sayfasından paylaşarak güzel bir jest yaptı. Tosun, ürün tanıtımına katkısı olacak isimlere ilettiği hediyeler ve o isimlerin paylaşımı ile markasını daha çok duyurmakta.

Burcu Biricik'ten meslektaşı Cansu Tosun'un jestine jest geldi! 7

Biricik, Cansu Tosun’un gönderdiği hediye ve davet mektubunu yayınlayarak “Yine bir kız kardeş neler yapmış. Ne güzeller, ne güzeller” sözleriyle meslektaşına jest yaptı.

Markaya ait ürünlerin Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de bazı alışveriş mecralarında satılmaya başlandığı da biliniyor. Cansu Tosun, aynı zamanda ünlü isimlere yaptığı jestlerin yine sosyal medyada
paylaşılmasıyla da markasına katkı sağlıyor.