Ana sayfa TV Programları Burcu Esmersoy’dan Davet Çok Elbisem Yok videosu youtube’a düştü

Burcu Esmersoy’dan Davet Çok Elbisem Yok videosu youtube’a düştü

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, artık youtuber olma yolunda ilerliyor… Youtube kanalında takipçilerine farklı videolar sunan Esmersoy’un son videosu da yayınlandı. ‘Davet Çok Elbisem Yok’ diyenler için Esmersoy’un önerileri var… Videodan izleyebilirsiniz…

İşte Esmersoy’dan takipçilerine mesaj var, şöyle diyor: Bugün size çok sevdiğim arkadaşım eda & seda’nın muhteşem girişimi davet çok elbisem yok ‘un bebekteki mağazasından sesleniyorum. Hem hikayelerini konuştuk hem de bir sürü yeni kıyafet denedik :) 3 kişiye de elbise hediyesi kaptım. Yorum yapanlar arasından kurayla seçeceğiz, haftaya bugün burada açıklıyorum :)

Youtuber olmaya heveslenen Burcu Esmersoy, kanalını çok başarılı şekilde kullanıyor.

Saç, baş, makyaj, dans, spor, yemek, içmek, gezmek-tozmak, gülmek ve elbette moda için ünlü sunucu sizleri kanalına davet ediyor.

Burcu Esmersoy, “Nereye gideceğine, kimle gideceğine, ne giyeceğine, karar veremediğinde kanalıma bir göz at, sana uygun bir şeyler mutlaka var” diyerek hayranlarını youtube kanalını takip etmeye davet ediyor.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Tam adı Kamile Burcu Esmersoy olan Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Çerkes kökenli olan Esmersoy’un ailesi boşandığı için ablası ile birlikte babaannesi tarafından büyütülmüştür. Beşiktaş Lisesi‘ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi‘ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi‘nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997’de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından 1997 yılında, Miss İnternational yarışmasına katılan Esmersoy, ülkemizi bu yarışmada Japonya‘da temsil etmiş ve de Dostluk Güzeli ünvanını kazanmıştı. Medya dünyasına Hıncal Uluç’un sekreteri olarak girdi. Birkaç klip oyunculuğu yaptı. Daha sonra; Bir süre Kanal D’de çocuk programları sunan ve de Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’ndan dereceyle mezun olan Esmersoy, 2000 yılında CNN Türk’ün spor departmanına girdi ve de 2005 yılına kadar burada dış haber editörü, spor spikeri ve muhabir olarak görev yaptı.