Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı’nın iltifatına eşi Sinan Akçıl’ın yanıtı sosyal medyada olay oldu!

Burcu Kıratlı’nın iltifatına eşi Sinan Akçıl’ın yanıtı sosyal medyada olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, bilindiği üzere Aşk ve Mavi dizisindeki rolüyle beğeni toplamış ve geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Sinan Akçıl ile evliliğinin ardından magazin gündeminde hemen her gün yer alan isimlerden birisi haline gelen Burcu Kıratlı, 30. yaş gününü kutladı.

23 Temmuz 1989 doğumlu olan oyuncu, kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi. Bunun sebibi olarak da “Çift olmanın en güzel haliyle , Hayat eşim Ruh eşimle girdim” açıklamasını yaptı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hem eşi Sinan Akçıl’a güzel sözler söyleyen hem de hayranlarının mesajlarına teşekkür eden Burcu Kıratlı, çok sayıda beğeni ve iltifat üstüne iltifat aldı.

Sinan Akçıl ise eşinin jesti karşısında esprili bir üslup ile şu yanıtı verdi:”24 Temmuz oldu diye doğum günü bitti zannedenler, sizi pistten alalım! @burcukiratli23 seni seviyorum sihir gözlüm.”

Çiftin hayranları bu aşk gösterisini çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

İki ünlü ismin geçtiğimiz aylarda anlaşmazlık yaşadığı ve boşanma aşamasına geldiği iddiaları düşünüldüğünde bugün gelinen nokta aşklarının kanıtı gibi…

İşte Burcu Kıratlı’nın 30. yaş pozu:

Hello 30 ????
20li yaşlari terkedip 30lu yaşlara attığım ilk adımda kendimi bir kez daha çok şanslı hissetim. Bu Doğum Günümün diğerlerinden en özel farkı (30 olmanın dışında? )
Çift olmanın en güzel haliyle , Hayat eşim Ruh eşimle girdim. ? @sinanakcil
Ne kadar çok mesaj,paylaşım,arama,sürprizler videolar geldi sizlerden.. dostlarımdan.,sevdiklerimden.. bu kadar çok sevildiğimi görmek hissetmek muhteşem bir duygu… kocaman bi ailem var benim ❤️? Oleeeeyyy ???

Burcu Kıratlı'nın iltifatına eşi Sinan Akçıl'ın yanıtı sosyal medyada olay oldu! 7