Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, tatilde yediği çöreklerin acısını çok fena çıkarıyor!

Hafsanur Sancaktutan, tatilde yediği çöreklerin acısını çok fena çıkarıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyunculuğu ile olduğu kadar düzgün fiziği ile de beğeni toplayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisi biter bitmez tatile gitmişti. Yoğun geçen çekimlerin ardından kendisini denize, plaja ata Sancaktutan, instagram sayfasından bol bol tatil pozlarını paylaştı.

İlk olarak Gülperi dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri çekmişti Hafsanur Sancaktutan. Bu dizi ile yapımcıların ilgi odağı olan oyuncu daha sonra ömrü kısa süren Aşk Ağlatır dizisinde başrolde yer aldı. Dizi erken veda etse de Hafsanur Sancaktutan, yeni gözde genç oyunculardan birisi olmayı başardı.

Sancaktutan’ın 2018’de başlayan kariyerinde en büyük sıçramayı yaşatan ise 3. dizisi olan Son Yaz oldu. Fox TV’nin dizisi, şanssızlık yaşayarak reytinglere yenildi ve ikinci sezon başlarında ekrana veda etti. Ancak bu diziyi izleyenler, hikayesi ve oyuncuların performansı ile diziyi fenomen bir yapım olarak görmekte.

Son Yaz’da Alperen Duymaz ile partnerliğiyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan, bu dizideki Yağmur karakteriyle hafızalara kazındı. Son Yaz’ın finalinden sonra ekranda yer almayan oyuncuyu hayranları sosyal medyadan takip ediyor.

Hafsanur Sancaktutan, tatilde yediği çöreklerin acısını çok fena çıkarıyor! 8

Hafsanur Sancaktutan’ın, Disney Plus için çekilen ve başrolünü Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisi merakla beklenmekte. Bu arada oyuncu, sağlam adımlarla ilerlediği kariyerinde giderek daha çok dikkat çekiyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da takipçileri tarafından merakla izleniyor. Oyuncu, tatilden bikinili pozlarıyla instagram’dan paylaşımlar yaptı. Düzgün fiziği ile övgüler alan Hafsanur Sancaktutan, anlaşılan kendisini tatilin rehavetine kaptırıp kilo almaya neden olacak gıdalar tüketmiş!

Kruvasanları fazla kaçırdığını saklamayan oyuncu, kilo almamak için hemen spor salonuna koşarak ter dökmeye başlamış bile! Hafsanur Sancaktutan, yaptığı paylaşımda da durumu “Kruvasanların acısını çıkarmaya çalışıyorum” notunu düşerek açıklıyor…

Hafsanur Sancaktutan, tatilde yediği çöreklerin acısını çok fena çıkarıyor! 9