Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Özberk bir itiraf yaptı, hayranları üzüldü!

Burcu Özberk bir itiraf yaptı, hayranları üzüldü!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, son yılların öne çıkan ve kariyerinde de ciddi yükseliş yaşayan isimlerin başında geliyor.

Ünlü oyuncu, Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile de iyi bir ikili oldu ve ekranda neşe saçarak da hayranlarının kalbine girdi. Ünlü oyuncu 2020 yılındaki ilk röportajında ise hayatının sıkıcı olduğunu ima etti.

Alem dergisine konuşan ve derginin de kapağında yer alan Burcu Özberk, , “Hayattaki her şeyin sembolü… Benim için hem tutku hem de merak… Bütün pozitif duygularımın en uç noktası… Evet, aşk diliyorum ve hayatım biraz renklensin istiyorum” açıklamasında bulundu.

Burcu Özberk bir itiraf yaptı, hayranları üzüldü! 7

Şu aralar aşk yaşamadığını ve yaşamak istediğini itiraf eden oyuncu, Eskişehir’den İstanbul’a yaptığı kariyer yolculuğunda hiç korkmadan basamakları çıktığını anlattı.

Özberk, “Orası küçücük bir şehir. İstanbul benim için bir kartpostaldı, hatta vapura bindiğimde halen heyecanlanıyorum. Bu kaosun içerisinde yaşamaktan gözüm hiç korkmadı, çünkü çocukluğumdan beri içimde olan bir hayalmiş” açıklamasında bulundu.