Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, hayatının en sempatik itirafını yaptı!

Burcu Özberk, hayatının en sempatik itirafını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk 30. yaş günü kutlamasında kameralara yaptığı açıklamada, “Ben hiç doğum günü kutlamam, kutlamadım, hiç bu yaşıma kadar hiç kutlamadım. Birileri eve gelir ben bilirim ki, sürpriz yaparlar. 30 yıl sonra ilk kez ben doğum günümü kutladım” diye konuştu.

Afili Aşk dizisinin Ayşe’si olarak bir hayli beğeni toplayan oyuncu, kutlamada dizi ekibinin de yanında olmasından çok mutlu olduğunu anlatan oyuncu, arkadaşlarına teşekkür etti.

Kanal D’de yayınlanan röportajda dikkat çeken detay Afili Aşk dizisiyle ilgili verilen mesajlar idi. “Hepsi buradalar, iyi ki geldiler” diye konuşan Özberk, dizide de her şeyin çok güzel gittiğini anlattı.

Özberk, “Bence o kadar güzel bir iş yapıyoruz ki her şey, şu an bütün ekip yukarıda… Bütün set burada, hepimiz buradayız ve onların beni yalnız bırakmıyor oluşu çk önemli benim için” açıklamasını yaptı.

2020 yılında huzur ve sağlık dileğinde bulunan Özberk, “Sevdiğim insanlar ile aynı yemekte, aynı sofrada buluşabilmek benim için çok önemli gerçekten” dedi.

AŞK İTİRAFI GELDİ

Aşk soruları ile karşılaşan Burcu Özberk, yeni yıldan bir aşk dileğinde bulunacağını vurgulayarak, finali şu sözlerle yaptı: “İstiyorum. Uzun süredir olmadı, olursa zaten böyle söylerim hiç saklamam,öğrenirsiniz, ben de söylerim. Çünkü aşk bu ben aşkımı saklamam, gizli yaşamam” açıklamalarını yaptı.