Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Onur Tuna, 2 haftadır kimsede ciğer bırakmadı!

Mucize Doktor’da Onur Tuna, 2 haftadır kimsede ciğer bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 14.bölümünde Onur Tuna yine izleyicileri göz yaşlarına boğdu… Ekran başında göz yaşını tutamayan birçok izleyici, “Bu nasıl oyunculuk ciğer bırakmadı” diye yorumlarıyla sosyal medyada ünlü oyuncunun performansını takdir etti.

Mucize Doktor’da Ferman’ın sırrı geçtiğimiz bölümde ortaya çıkmıştı. Özel bakım gören bir kız kardeşi olduğu ortaya çıkan Ferman, ilk kez de Ali Vefa ile bunu paylaşmıştı. Ali ile Ferman asasında bir ağabey-kardeş ilişkisinin de başlaması bu sahne ile oldu.

Onur Tuna ve Taner Ölmez’in müthiş oyunculuğu 14.bölümde de devam etti. 12 Aralık Perşembe akşamı ekran başındaki izleyiciler Ferman’ın kardeşi Fatoş ile yıllar önce yaşadığı ve aklından çıkmayan bir olayın detayını izledi. Videoda o anları bulabilirsiniz. Bu sahne sosyal medyada olay oldu.

Sınavı olduğu için kardeşini evde yalnız bırakan Ferman, onu hastanenin acilinde buldu.Abisine çorba yapmak isteyen Fatoş, kaynar tencere düşünce vücudunda yanıklar oluşmuş ve komşular da onu hastaneye yetiştirmişti. Özel bakım görmesi gerekirken, Ferman’ın kardeşini yanında tutmaya çok çaba harcadığı ama bu olaydan sonra özel bakım görmesini kabul ettiği izleyicilere gösterildi.

Ferman’ın gözyaşları döktüğü o anlarda izleyiciler de bir hayli etkilendi. “2 bölümdür ne ağlattınız bizi” diye yorum yazan dizi izleyicileri, Onur Tuna’nın başarılı oyunculuğunu da takdir etti.

Mucize Doktor dizisinin bir hayranı, “Ferman ne yaptın öyle ya? Yemin olsun seninle birlikte ben de ağladım. Helal olsun vallaha Onur Tuna, harika oyunculuk” yorumunda bulundu.

Ferman’ın Ali’yi kardeşine ve Ali’nin de Ferman’ı ağabeyine benzetmesi de çok etkileyici bir şekilde anlatıldı.