Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Kimsesizler dizisi için kendi haberinin manşetini kendisi attı!

Burcu Özberk, Kimsesizler dizisi için kendi haberinin manşetini kendisi attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazeesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinden sonra Burcu Özberk, Kimsesizler ile çok şaşırtacak! Son yılların en beğenilen ve başarılı performansı ile en iyi çıkış yapan kadın oyuncularından birisi de Burcu Özberk… Mart ayında final yapan Afili Aşk dizisinde 38 bölüm boyunca Çağlar Ertuğrul ile iyi bir ikili oluşturan güzel oyuncu, şimdilerde çok farklı bir diziye hazırlanıyor.

Bir komedi dizisinden sonra ağır bir dram yapımında rol alacak olan Burcu Özberk, Fox TV’de yeni sezonun iddialı yapımlarından Kimsesizler ile izleyici karşısına çıkacak. Erdal Beşikçoğlu, Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün ile birlikte aynı sette yer alan Burcu Özberk, TV100 kameralarına yeni dizisini anlattı.

Yeniköy’de bir arkadaşının doğum günü partisine katılan oyuncu, iyi olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Karantina döneminde formuna özen gösteren oyuncu, çekimlerin devam ettiğini belirtti.

Burcu Özberk, “Heyecanlıyım, yeni bir iş, yeni bir proje… Çok güzel bir iş. Yeni sezona gümbür gümbür geliyoruz. Umarım seyirci de heyecanımızı bizimle paylaşır ve güzel bir sezon geçiririz” diye konuştu.

Genç oyuncu ‘Yeni Sezona Gümbür Gümbür Geliyoruz” diyerek aslında kendi dizisi için yapılacak haberlere de adeta kendisi başlık attı.

Komedi projesinden dramaya geçiş yapması ile ilgili de konuşan oyuncu, “Dramaya geçiş yaptım, o yüzden ayrıca heyecanlı ve kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Dedikoduları yapılan Murat Kazancıoğlu ile bir ilişkisi olduğu iddiasını yalanlayan Burcu Özberk, çok yakın arkadaş olduklarının altını çizdi.