Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May ve Hilmi Cem İntepe birbirlerinin şansı oldu!

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe birbirlerinin şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazeesi.com / Detay – Jessica May ve Hilmi Cem İntepe ikilisi 6 Eylül Pazar akşamı atv ekranında Maria ile Mustafa dizisinin ilk bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Ürgüp’te çekimleri yapılan dizi için ekip önceki günlerde İstanbul’a geldi.

Başrol oyuncuları Tarabya’da kameralara yakalandı. Boğaz’ın kıyısında birlikte poz veren iki ünlü isim sorulara da yanıt verdi. TV100’e konuşan Hilmi Cem İntepe, 2 aydır Kapadokya’da çekimlerin sürdüğünü hatırlattı. Oyuncu, “İstanbul’u özlemişiz. Yaklaşık 2 aydır Kapadokya’dayız. İstanbul’an havasını, trafiğini her şeyini özlemişiz” ifadesini kullandı.

İstanbul ile hasret giderdiklerini ve güzel de sahneler çektiklerini belirten Hilmi Cem İntepe, tekrar Kapadokya’ya döneceklerini ve orayı artık memleketleri olarak görmeye başladıklarını ifade etti.

Jessica May, bilindiği üzere Yeni Gelin dizisindeki Bella karakteri ile ünlenmişti. Oyuncu adına Maria ile Mustafa dizisi önemli bir sıçrama tahtası olabilir. Jessica May, “Ben ilk defa İstanbul’da çekim yaptım. Çok başka bir şey, hava değişti. Ürgüp’ten çıkıp da bırada, deniz. Orada deniz yok. Burada deniz kenarında çekim yapmak çok keyifli. İki tane çok farklı yer çünkü. Enerji depoladım” diye konuştu.

Maria rolü için saçlarını sarı renge boyatmak durumunda kalan Jessica May, bunun hayatında ilk kez yaptığı bir şey olduğunun altını çizdi. Oyuncu, “Bütün hayatım boyunca doğal rengi ile gitmiştim. Çok beğendim, etrafımdaki arkadaşlarım da çok beğendiklerini söylüyorlar” dedi.

Hilmi Cem İntepe de bu saç renginin partnerine çok yakıştığını ifade etti.

Enerjilerinin çok güzel tutuğuna değinen Jessica May, bu durumdan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Maşallah diyelim. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Hilmi Cem İntepe ise, “Ben içi dışı bir olan bir insanım. Samimi bir insanım. Jessica’yı görünce aynı benim gibi bir insan” ifadesini kullandı.