Ana sayfa Dizi Fragmanları Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’u hiç böyle görmediniz! Zeytin Ağacı dizisini çok seveceksiniz

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’u hiç böyle görmediniz! Zeytin Ağacı dizisini çok seveceksiniz

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun bir aradan sonra temmuz ayında yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Oyuncunun, çekimleri geçen yaz tamamlanan Zeytin Ağacı (Another Self) isimli dizisi 28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı büyük merak uyandırmıştı.

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının merakla beklediği dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Tuba Büyüküstün’ün başrolü Murat Boz’la paylaştığı Zeytin Ağacı isimli dizinin çekimleri geçen yaz Ayvalık’ta gerçekleştirilmişti.

O dönem iki ünlü ismin aşk yaşadığı haberleri magazin basınında sıklıkla yer aldı. Ancak Büyüküstün ve Boz yaptıkları açıklamalarda, arkadaş olduklarını söylediler. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında da ikilinin yakın sahneleri dikkat çekiyor.

Dizinin adı ilk başta Another Self olarak açıklanmıştı. Geçen yazdan beri merakla beklenen dizinin Zeytin Ağacı adıyla 28 Temmuz’da yayınlanacağı kısa süre önce Netflix tarafından duyuruldu.

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu ise şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.