Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’dan çarpıcı itiraf; Yapımcı olmak sadece dışarıdan havalı görünüyor!..

Tolgahan Sayışman’dan çarpıcı itiraf; Yapımcı olmak sadece dışarıdan havalı görünüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda iş hayatı ve özel yaşantısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sayışman Hakan Gence’nin, ‘Yakışıklısın, şöhretlisin, varlıklısın ve iyi bir aile babasısın. Her şey dışarıdan göründüğü gibi kusursuz mu? Yoksa tuzaklara düşüp savrulduğun zamanlar oldu mu?” sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Sözlerine, “Geçmiş yıllarda o dediklerini çok yaşadım. Ne hikâyelerim var, sadece çok yakın çevremin bildiği…” diyerek başlayan Sayışman, “Çok enteresan ortamlarda, ilginç insanlarla çalıştım. Kandırıldım, inanılmaz kazıklar da yedim. Ama Allah bir şekilde korudu. Çok daha kötü durumlara düşebilirdim. Bu anıları anlatmanın şu an için zamanı değil. Ama vakti geldiğinde paylaşacağım” şeklinde konuştu.

Tolgahan Sayışman'dan çarpıcı itiraf; Yapımcı olmak sadece dışarıdan havalı görünüyor!.. 8

2008 Miss Globe güzeli seçilen Almada Abazi ile mutlu bir evliliği ve iki çocuğu olan ünlü oyuncu eşiyle Acun Medya’da tanıştıklarını söyleyerek, “İlk görüşte aşktı aslında. Anlatması zor. Ben bu kızla evleneceğim demezsiniz ama hissedersiniz, ben de onu yaşadım” dedi.  Beş yıldır evli olan oyuncu eşine olan aşkını ise şu sözlerle anlattı; “O benim hem aşkım hem de huzurum…”

Geçtiğimiz yıl kendi yapım şirketi Han Medya’yı kuran Tolgahan Sayışman bunun çok eskiden beri isteyip tasarladığı bir şey olduğunu ancak düşündüğünden biraz daha erken hayata geçtiğini ifade etti.

Tolgahan Sayışman'dan çarpıcı itiraf; Yapımcı olmak sadece dışarıdan havalı görünüyor!.. 9

Ünlü oyuncu yapımcı olmanın zorluklarını da şu şekilde ifade etti;  “Yapımcı olmak dışarıdan havalı görünüyor ama sadece görünüyor. Çok zor, hiç kolay değil. Çok büyük sorumluluk… Bir de işin ticari boyutu var. O da ayrı. Kendi paranızı yönetiyorsunuz. Mesela filmimiz ‘Aynasız Haluk’un çekimleri bitti, aylarca stüdyoda sabahladım… Ve yüzlerce insanla uğraşıyorsunuz. Kimse sizin işinize kendi işi gibi bakmaz. O yüzden hem çok stres hem de büyük emek.”