Ana sayfa Dizi Haberleri Bütün tescilli kötü karakterler Çukur dizisinde buluştu!

Bütün tescilli kötü karakterler Çukur dizisinde buluştu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Erkan Avcı’nın Çukur dizisine katılması önemli bir artı…

Yeni sezonda hangi oyuncuların devam edip hangilerinin kadroda yer almayacağı tam netleşmedi.

Geçtiğimiz gün Celasun’u canlandıran Kubilay Aka, bu durumu itiraf etmiş ve yeni sezonda dizide olup olmadığını hala bilmediğini söylemişti.

Show TV’nin iddialı dizisi yeni sezona da iddialı şekilde hazırlanıyor.

Dizinin hayranları da merakla yeni gelişmeleri bekliyor.

Berkay Ateş ve Erkan Avcı transferleri ile dizi bir hayli güçlendi. Özellikle Karadayı dizisindeki Necdet Güney karakterini hatırlayanlar Erkan Avcı’nın diziye çok ciddi bir katkı yapacağını düşünüyor.

Özellikle Avcı’nın transferine çok sevinen dizi takipçileri onun Cumali karakterine hayat vermesini bekliyor. Ayrıca Necip Memili’nin de diziye katıldığına yönelik iddialar bulunuyor ancak bu konuda henüz net bir durum olmadığını söyleyebiliriz.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Ercan Kesal’ın paylaştığı Çukur, kısa sürede fenomen haline gelmişti. Dizi yeni sezonda da fırtına gibi eseceğe benziyor.

Bir izleyicinin twitter’da yeni transferlerle ilgili yorumu da dikkat çekti:

“Bütün tescilli kötü karakter oyuncuları Çukur’a geldi. Berkay Ateş, Erkan Avcı, Necip Memili… Yamaç’la Salih’in düşmanları çoğaldı. Mücadele sertleşecek.”

Bütün tescilli kötü karakterler Çukur dizisinde buluştu! 7

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi’ni bitiren başarılı oyuncu Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı “Ahmet” rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Erkan Avcı, geçen sezon TRT’nin Payitaht Abdülhamit dizisinde Fehim Paşa karakterine hayat vermiş, sezon sonunda da senaryo gereği ölmüştü.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Semaver Kumpanya’da oyunculuk eğitimi alan Berkay Ateş, ilk olarak Abluka sinema filmi ile kariyerine adımını atmıştır. 2016 yılında İstanbul Sokakları dizisinin kadrosunda yer almıştır. Son olarak Star Tv’de Anne dizisinde Cengiz karakterini canlandırmıştır.