Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük finale hazır mısınız? Kefaret bu akşam veda ediyor!

Büyük finale hazır mısınız? Kefaret bu akşam veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin büyük iddialarla başlayan ancak güçlü kadrosu ve başarılı oyunculuklara rağmen reytinglerde bir türlü başarıyı yakalayamayan dizisi Kefaret bu akşam ekranlara veda ediyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un bulunduğu Kefaret, bu akşam yayınlanacak 35. bölümde final yapıyor.

Kefaret dizisinin final çekimleri geçen hafta tamamlandı, oyuncular sete veda etti. Fina bölümünün de büyük sürprizlerle dolu olduğunun sinyalleri verildi.

Büyük finale hazır mısınız? Kefaret bu akşam veda ediyor! 7

Zeynep ve Mine hamileydi. Meltem de hapse giriyordu. Final bölümünün en büyük soru işareti ise Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakterinin ölüp ölmeyeceği. Dizinin final bölümünde şunlar yaşanacak:

Sinan operasyonda ağır yaralanır, ölüm döşeğindeyken Zeynep yanına gider. Münü Kadir’le ilişkisini gözden geçirir. Arzu, Zeynep’e gelip ne kadar pişman olduğunu anlatırken doğum sancıları başlar. Meltem’in intikam planı ters tepince kendini hapishanede bulur.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanan Kefaret’in final kararı yaklaşık iki hafta önce açıklanmıştı. Final kararı izleyiciler arasında büyük bir üzüntüye yol açmıştı.

Ancak reytinglerin düşüklüğü final kararının en önemli sebebiydi. Kefaret dizisi reytinglerinin uzun süredir çok düşük gitmesine rağmen 35. bölüme kadar gelebildi.

Kefaret’in final bölümü bu akşam saat 20:00’de Fox TV’de.