Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ durdu durdu bombayı patlattı!

Kıvanç Tatlıtuğ durdu durdu bombayı patlattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlardan uzak duran ancak kısa süre önce setlere hızlı bir dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ bombayı patlattı. Tatlıtuğ’un Netflix için çekilen Belçika yapımı bir dizinin ikinci sezonuna konuk oldu.

Türkiye’nin en parlak erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi projesi ile gündemde yer almıştı. İstanbul, Çeşme ve Ayvalık’ta yapılan çekimler tamamlanmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ durdu durdu bombayı patlattı! 9

Tatlıtuğ’un şimdi sırada bir film projesi var. Ünlü oyuncu kısa süre sonra Özcan Alper tarafından yönetilecek Aşıklar Bayramı isimli filmde rol almak üzere yeniden sete çıkacak. Kıvanç Tatlıtuğ’a filmde usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek.

Tüm bunlar yaşanırken Kıvanç Tatlıtuğ’dan bomba gibi bir haber geldi. Tatlıtuğ’un Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’ın ikinci sezonunda yer aldığı duyuruldu. Tatlıtuğ, yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kadrosunda yer aldığı Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda rol alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ durdu durdu bombayı patlattı! 10

Dizi her sezonununda farklı ülkelerden oyuncuları konuk etmesiyle biliniyor. Bu sezonun oyuncuları açıklandı ve içlerinde Türkiye’den Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı duyuruldu. Dizinin konusu şöyle:

Kıvanç Tatlıtuğ durdu durdu bombayı patlattı! 11

Dizinin ilk sezonun sonunda Flight 21 yolcularımız güneşten saklanmak için Bulgaristan’da Eski Sovyet askeri bir yeraltı sığınağı bulmuş olsalar da ne yazık ki soluklanmaları bir kaza sonucu yiyecek stoklarının tehlikeye girmesiyle kısa kesilir. Aniden yeryüzüne tekrar çıkması gereken ekip umutsuzca hayatta kalma mücadelesine yeniden başlar ve Norveç’te yer alan Küresel Tohum Deposuna (Global Seed Vault) seyahat etmek zorunda kalır. Ancak bu fikir sadece onların aklına gelmemiştir… Daha çok yiyecek temin edebilmek için grup kendi içinde bölünmek, askeri ekiple iyi geçinmek ve zamana karşı olan bu yarışta çeşitli fedakarlıklar yapmak zorunda kalır.

Jason George (Narcos, The Blacklist) tarafından kaleme alınıp hayata geçirilen Into The Night’ın yapımcılığında Jason George ile Tomek Baginski (The Witcher, The Cathedral) yer alıyor.