Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

tarafından zk zk

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler... 7

Yüz Yüze

Yeni sezonun en büyük hüsranlarından birisini de Yüz Yüze dizisi yaşadı şüphesiz.

Kimse dizinin bu kadar kısa sürede final yapmasını beklemiyordu. En azından bir 13 bölüm gidebileceği tahmin edilen dizi, 2 bölüm yayınlandı. 3. bölümle ilgili revizyona gidildiği belirtilerek o hafta dizi yayınlanmadı. Bir sonraki hafta da yayınlanmayınca durum ortaya çıktı.

Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Sinem Kobal’ın rol aldıkları Yüz Yüze dizisi için final kararı alınmasından sonra sosyal medyada kanala tepkiler çoğaldı.

ilk iki bölümüyle düşük reyting alan dizinin, geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmamış ve revizyona gireceği 1 ay boyunca ekranda olmayacağı söylenmişti.

İzleyenler yeni bölümleri merakla beklerken alınan final kararı büyük tepkiye neden oldu.

Sosyal medyada izleyenler kanala tepki yağdırdılar. Hiç bir şans tanınmadan aniden bitirilmesine kimse anlam veremedi. Diziyi eleştirenler de vardı ancak en azından bir şans verilerek senaryosunun düzeltilmesinin beklenmesi gerektiği de çok konuşuldu. Fakat sezon başındaki hengamede adeta reytinge çok çabuk kurban edildi dizi.

Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer alabilmişti.

 

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)