Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

tarafından zk zk

 

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler... 7

Star TV’nin sevilen dizisi Siyah İnci dün akşam ekranlara gelen 20. bölümüyle final yaptı.

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman’ın paylaştığı dizinin mutlu sonla bitmesi herkesi sevindirdi.

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal’ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişmesini konu alan diziden beklentiler oldukça yüksekti.

Hal böyle olunca reytingleri giderek düşen ve ivme kaybeden dizi final yapmak durumunda kaldı.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, twitter hesabı üzerinden dizinin 20’inci bölümde final yapacağını duyurdu.

Siyah İnci, 15 Şubat Perşembe akşamı son kez izleyicisi ile buluştu.

Mutlu son…

Haftalar önce Vural’dan boşanıp esaretinden kurtulan Hazal, büyük aşkı Kenan için tam savaşmaya başlamışken Irmak uyanmıştı. Hazal’ın Vural’la evli olduğu dönemde Irmak hasta olduğu ve Kenan’ı çok sevdiği için, onunla evli olan Kenan ise Hazal’a pek de karşı koymaya niyetli değildi. Başlarda Kenan’dan pek de vazgeçmeye niyeti olmayan Irmak, Kenan’ın onu sevmediğini kabul edince Cenevre’ye gitme kararı alıp ikilinin arasından çekildi.

Vural’ın da akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle akıl hastanesine yatırılmasından sonra; aralarındaki bütün engellerin kalktığı, Hazal’la Kenan nihayet finalde mutlu sona ulaştı. Evlenen ve bir daha birbirlerini bırakmamaya yemin eden ikiliyi böyle görmek izleyenleri adeta mest etti.

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)