Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

tarafından zk zk

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler... 7

Kayıtdışı

Sezonun çok iddialı başlangıçlarını yapan dizilerinden bir tanesi de Kayıtdışı dizisiydi.

Bu kadar erken final yapması beklenmiyordu. Ancak ekrandaki dizi bombardımanının karşısında ne yazık ki çok fazla tutunamadı.

Oyunculuklar ve hikayesiyle başlangıçta büyük bir ilgi uyandıran dizi, 27 Kasım akşamı yayınlanan 8. bölümüyle ekrana veda etti.

Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in başrollerinde oynadıkları Fox’un Kayıtdışı dizisinin akıbeti de ilginç oldu.

Erkan Petakkaya’nın geçirdiği kaza sonucu yaralanmasının ardından dizinin çekimleri durmuştu. Petekkaya ayağını kırdığı için diziye bir hafta ara verildi. Ardından izleyiciler yeni bölümü beklerken Kayıtdışı’nın final yapacağını duyuruldu ve 8. bölümle de veda etti.

Dizinin son bölümünde sırlar açığa çıktı.  Ali Kemal’in etrafını saran ihanet perdesi sonuna kadar açılıyor: Uğruna ömrünü adadığı ailesi ve görevi arasında iyice sıkışan Ali Kemal’in gerçekleri öğrenmesinin bedeli ağır olacak. Esra’ya gelen paranın izini süren Ali Kemal, karısı bildiği kadının Melek tarafından görev icabı kendisiyle evlendirildiğini öğrenir ve Esra ile yollarını ayırır.

Ali Kemal’in evli olduğunu öğrenen Zeynep, Ali Kemal’den uzak durmaya çalışır ama bu sefer de kader onları birbirine daha da yakınlaştırır. Ali Kemal ve Esra tarafından hayatları ile oynamakla suçlanan Melek, Ekrem’in asıl kimliğini öğrenmesi ile iyice köşeye sıkışır.

Melek, son bir fedakârlıkta bulunup kendi canına kıyınca, istihbarattaki görevini Ali Kemal devralır. Takımının yardımı ile Ekrem’in karanlık amel defterini ele geçiren Ali Kemal Ekrem’in ipini çeker!

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)