Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük umutlarla gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ilk bölüm reytingleri nasıldı?

Büyük umutlarla gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ilk bölüm reytingleri nasıldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, bu hafta ilk bölümüyle ekrandaydı. Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan dizi, oyuncularıyla olduğu kadar konusu ile de dikkatleri çekti. İlk tanıtımları yayınlandıktan sonra da merakla beklenmeye başlamıştı.

Nihayet 21 Temmuz Perşembe akşamı birinci bölümü yayınlandı. Suç dünyasının içinden gelen bir adamın, geçmişini silip, yeni bir hayata, bambaşka bir isimli başladığı hikayede Sadi Payaslı karakterini Ertan Saban oynuyor. Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her bölümde heyecanla takip edilen bir isim Ertan Saban.

Büyük umutlarla gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ilk bölüm reytingleri nasıldı? 8

Dizinin başrol kadın oyuncusu ise uzun süredir ekranda olmayan Özge Özberk. Oyuncunun hayranları, Bir Annenin Günahı dizisinin erken bitmesinden sonra Özberk’i dizide görmeyi bekliyordu. Ayrıca bir diğer başrol de genç kuşağın başarılı isimlerinden Devrim Özkan.

Bu üç başarılı ismi bir araya getiren ve hikayesiyle de dikkatleri çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ilk bölümüyle pek de umulan reytingleri alamadı. Ancak bu iddialı dizi için şimdilik belirleyici bir durum değil. Gelecek bölümlerde dikkati tekrar üzerine toplamayı başarırsa, sezonda da iddiasını sürdüren bir dizi olarak devam etme olasılığı var.

Tanıtımı ve fragmanıyla büyük ilgi gören ve daha başlamadan sosyal medyada güçlü bir etkileşim gösteren Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin ilk bölüm reytingleri düşüktü. Total’de 8., AB’de 5 ve ABC1’de ise 4. sırada yer aldı dizi.

Büyük umutlarla gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ilk bölüm reytingleri nasıldı? 9

Kadrosunda ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca gibi isimlerin de yer aldığı diziyi iddialı yapan asıl isim ise Gani Müjde. Pek çok başarılı projeye imza atmış bir kişi olarak dizinin hikaye ve genel konsept tasarımı kendisine ait. Bu nedenle Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin daha ilk bölümden aldığı reytinglere bakarak karar vermek pek doğru olmayacaktır.

Ertan Saban’ın başarılı performansı, diziyi izleyenler tarafından çok beğenildi. Genel olarak oyuncular konusunda olumlu yorumlar yapılmakta. Fakat yaz dizilerinin genel reyting puanlamasından farklı bir sonuç alamadı dizi. Şimdi gözler 28 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak 2. bölümde.

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alarak emniyete teslim olan ve Ankara’daki mafya çetelerinin çökertilmesine yardım ediyor. Bunun karşılığında Yedi Emin tanık koruma programına alınarak kayıtlara ölü olarak geçiyor ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlıyor…

Dizinin 2. bölüm fragmanı aşağıda. Diziyi izleyenler heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Bakalım reyting sonuçları ne olacak?