Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy, Barbaros projesinden gerçekte neden ayrıldı?

Çağatay Ulusoy, Barbaros projesinden gerçekte neden ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy hayranları aynı dönemde iki heyecanı birden yaşıyordu. 9 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak olan Hakan Muhafız dizisinin 4. ve final sezonu heyecanı ortalığı sarmıştı. Ancak gelen yeni haberler bir başka heyecan dalgası daha yarattı.

TRT1 ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisinde ünlü oyuncu da başrollerden birisinde yer alıyordu.

Sevgilisi Duygu Sarışın ile tatile çıkan oyuncu, Koca Yusuf’un hikayesini anlatan film için aldığı kilolarla görüntülendi. Oyuncunun son hali hayranlarını bir hayli üzmüştü. Çağatay Ulusoy, tüm magazinde aşırı kilolu olarak bahsedildi ve kilo vermesi konusunda da diyetisyenlerden destek almaya başladı.

Oyuncunun dizinin çekimlerine kadar da zayıflaması bekleniyordu. Ancak ünlü oyuncudan şoke eden bir haber geldi. Çağatay Ulusoy, Barbaros isimli projeden ayrıldı. Haberi Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ duyurdu.

Çağatay Ulusoy hayranları da bu gelişme üzerine bir hayli üzüldü. Tarihi bir projede hem de Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlarından birisinin içinde yer almayacak olmasının sebebi de merak edildi.

Oyuncunun, gelecek sezon için dizi ve film projelerinin takvimlerinin aksamasının bu ayrılık kararında etkili olduğu da ortaya çıktı.

‘Barbaros’ dizisinin yönetmenliğini yapacak olan Taylan Biraderler de diziye aynı sebeplerden veda etmişti.