Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy ile ilgili büyük iddia! Eğer doğruysa hayranları çok üzülecek!

Çağatay Ulusoy ile ilgili büyük iddia! Eğer doğruysa hayranları çok üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk hayatına model olarak başlayan ancak yeteneğini her gün geliştirerek başarılı bir oyuncuya dönüşen Çağatay Ulusoy, yer aldığı kaliteli yapımlarla ve yeni girişimleriyle başarı grafiğini sürekli yükseltiyor. Son olarak BluTV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz yakışıklı oyuncu hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı.

Oyuncu dünyasının en yakışıklı bekar oyuncularından Çağatay Ulusoy bilindiği üzere uzun süredir oyuncu Duygu Sarışın’la birlikte. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı pilates hocası karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Duygu Sarışın, yaklaşık beş yıldır Çağatay Ulusoy’la mutlu bir beraberlik sürdürüyor.

Karantina dönemini, Çağatay Ulusoy’un Zekeriyaköy’deki evinde birlikte geçiren çift, aynı zamanda evlilik provası yapmıştı. Bu uzun birlikteliğin sonunda çiftin artık evlenmeye karar verildiği iddia edildi.

Çağatay Ulusoy ile ilgili büyük iddia! Eğer doğruysa hayranları çok üzülecek! 7

Buna göre Ulusoy ve Sarışın bu yaz sona ermeden evlenecek. Çok küçük bir davetli topluluğuyla gerçekleştirilecek düğüne yaklaşık 150 kişi katılacak. Yine habere göre Çağatay Ulusoy, düğünden önce Zekeriyaköy’deki evini 350 bin liralık masraf yaparak yeniledi.

Kısa süre önce Çağatay Ulusoy’un eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile yeniden yakınlaştığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddiayı yanıtlayan Çağatay Ulusoy şunları söylemişti:

“Neredeyse beş yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu? Çok üzücü… Gayeniz nedir? Anlamıyorum, bir salın bizi be kardeşim…”