Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un başına talih kuşu kondu! Hollywood yolu nasıl açıldı?

Çağatay Ulusoy’un başına talih kuşu kondu! Hollywood yolu nasıl açıldı?

tarafından ker_def

Yeni sezondaki yeni dizisi merakla beklenen Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz günlerde N.İpek Gökdel’in ‘Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi’ isimli romanından uyarlanan fantastik dizi ile şu sıralar gündemde. İsmi Koruyucu olarak açıklanan dizinin ilk bölüm senaryosunu yazan dünyaca ünlü isim sayesinde Çağatay Ulusoy’a da Hollywood yolları göründü!

Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi ‘Prodector’ (Koruyucu) Çağatay Ulusoy’a Hollywood’un kapılarını açtı. Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan dizinin tüm dünyada yayınlanacak ilk bölüm senaryosunu ‘Narcos’un senaristi Jason George yazdı. İstanbul’un son muhafızı Hakan’ı canlandıran Ulusoy’un başrolleri Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’la paylaşacağı dizinin ilk bölüm senaristi George, bir yandan da yeni bir sinema filmi projesine başladı.

İnternethaber’de yer alan habere göre, tüm dünyada izlenme rekorları kıran ‘Narcos’ dizisinin yanı sıra daha önce de yine efsane olan ‘Scandal’ ve ‘Ingobernable’ dizilerini de kaleme alan George, filminde Çağatay Ulusoy’a rol verme kararı aldı. Ulusoy’un daha önce rol aldığı yapımları izledikten sonra ‘Koruyucu’nun senaryosunu yazma teklifine olumlu yaklaşan senaristin, ünlü oyuncunun performansını çok beğendiği ve ekrana çok yakıştırdığı öğrenildi.

George, son olarak başrollerinde Sam Rockwell, Amy Adams ve Christian Bale gibi yıldızların rol aldığı ‘Backseat’ isimli filmde prodüktörlük yapmıştı.

Öte yandan tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatan ‘Prodector’ (Koruyucu) dizisi, 2018 yılı içinde tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.