Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir!

Çağatay Ulusoy’un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir!

tarafından zk zk

Çağatay Ulusoy'un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir! 7

2 gün önce – Televizyon ve gazetelerin ardından internete de sansür geldi. İnternet üzerinden yayın yapan kurum ve kuruluşlar, artık RTÜK’ten lisans almak zorunda olacak. Bununla da sınırlı değil düzenleme. RTÜK ayrıca bu yayınları denetleyecek ve istediği gibi kapatma, karartma ve yayın durdurma cezası verebilecek.

İnternete RTÜK denetimine gelen başlıca eleştiri, sansüre neden olacağı ve medya özgürlüğünü kısıtlayacağı yönünde… Bu, internet üzerinden yayın yapan Netflix, BluTV ve Puhu gibi yerli-yabancı platformlaron da televizyon kanalları gibi RTÜK tarafından denetlenmesi anlamına gelecekti.

Bu haber üzerine Netflix Türkiye’yi yayın kapsamından çıkardığı dedi-koduları çıktı. Önümüzdeki günlerde Netflix yetkililerinden açıklama gelecektir. Şayet bu haberler gerçekleşirse Çağatay Ulusoy’un Netfix çekimleri ne olacak? Sorusu akla geliyor. Çekimler devam ediyor. Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte oynayan Defna Kayalar da diziye dahil olmuştur.

Netflix Türk dizileri çekilmeyecek ve Netflix’de olmayacaktır. Bu durumda Türk izleyicisi Netflix dizi ve filmlerini izleyemeyecek! Başta yeni ilk bölümü çekilen Çağatay Ulusoy’un 2,8 milyona yakın takipçisi bu yeni dizisi seyrinden mahrum kalacaktır. Çağatay Ulusoy için çok kötü olacaktır.

Bunun üzerine Çağatay Ulusoy ülkemizde film ve dizilerde oynamak yerine Hollywood dizilerini ve filmlerinde oynamayı tercih edecektir.

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)