Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir!

Çağatay Ulusoy’un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir!

tarafından zk zk

Çağatay Ulusoy'un dizisini bekleyenlere kötü haber her an gelebilir! 7

İçerde dizisinden sonra Netflix’in dizisinde rol alacağı öğrenilen ve uzun zamandır beklenen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin üstünde kara bulutlar dolaşıyor! Konuyla ilgili ayrıntıları Milliyetblog’da Abdurrahman Balcılar yazdı.

Uzun zamandır bekleyen Ulusoy’un hayranlarını endişelendirecek bilgiler dikkat çekiyor. Çekimlerine kısa bir süre önce başlanan ve Ayça Ayşin Turan ile Hazar Ergüçlü’nün de rol aldığı ismi ‘Koruyucu’ olarak açıklanan diziyle ilgili yazıda bakın Abdurrahman Balcılar hangi bilgileri veriyor?

İşte o yazı:

“ABDURRAHMAN BALCILAR/MİLLİYETBLOG

Çağatay Ulusoy’a Bir Darbe de RTÜK’ten mi Geliyor! / TV Programları

Bildiği gibi Çağatay Ulusoy’un başrolü oynadığı “The Protector” (Koruyucu) dizisinin ilk bölüm çekimleri bu ay başında başlamış ve çekimleri devam ediyor. Bu dizi internet üzerinden yayınlanacak ve ülkemizde Netflix’e üye olan izleyiciler seyredebileceklerdir.

İnternete Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), denetimi getiren tasarı önceki gün Meclis’te kabul edilerek yasalaştı. İnternet üzerinden yapılan yayınlara RTÜK denetimi geldi. Meclis’te görüşmeleri süren torba tasarının önceki gece (21.03.2018 22.58) kabul edilen buna ilişkin düzenlemesine göre, radyo, televizyon ve isteğe bağlı yayın hizmetlerini sadece internet ortamından sunmak isteyen medya hizmet sağlayıcıları RTÜK’ten yayın lisansı, bu yayınları internet ortamından iletmek isteyen platform işletmecileri de yine RTÜK’ten yayın iletim yetkisi alacak.

Netflix ve YouTube yasaklanabilir: RTÜK sansürü neler getiriyor?

Bu haberle ilgili basında ve internet sitelerinde yer alıyor.

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)