Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağlar Ertuğrul hayallerinden vazgeçmesinin bedelini açıkladı!

Çağlar Ertuğrul hayallerinden vazgeçmesinin bedelini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinde Kerem karakterini canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, youtube sohbetinde Berker Güven ile bir araya geldi. İki ünlü ismin sohbetinde neşeli anlar yaşandı.

Karantina günlerini İzmir’de geçirmekte olan Çağlar Ertuğrul, yemek yapmayı da yemeyi de sevdiğini söyledi. “Ne uğruna hayallerinden vazgeçer?” şeklinde bir soru soruldu.

Çağlar Ertuğrul, “Bir kaç milyar dolar” yanıtını verdi. Oyuncu, bu para verilir ise hayallerini bir kenara bırakacak. Tabii ki oyuncu bu sözlerini biraz da esprili bir dille söyledi. Bunu da hatırlatalım.

Oyuncu, “Hayallerine insan ulaşmasa da olur. Çünkü oraya gitme serüvenidir seni hayatta tutan. Hedeflerine bir şekilde ulaşırsın ama hayallerine ulaşmasan da olur” dedi. Hayvanların bolca olduğu bir adada, kendisine yetecek imkanlarla yaşaması durumunda çok mutlu olacağını ifade etti.

Müziğe yatkın olan oyuncu, yabancı rocktan klasik müziğe kadar farklı türleri dinlediğini anlattı.Canı sıkıldığı zaman müzik dinlediğini ifade eden oyuncu, antik çağlarda Anadolu’nun Ege kıyılarının nasıl olduğunu da çok merak ettiğini sözlerine ekledi.

Karantinada yaptığı en saçma şeyin dışarı çıkmak olduğunu anlatan Çağlar Ertuğrul, sadece ihtiyaçları için sokağa çıktığını da söyledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.