Ana sayfa Dizi Haberleri Algı Eke’ye göre evden çekilen diziler başarılı olmadı!

Algı Eke’ye göre evden çekilen diziler başarılı olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Algı Eke kendisini çok planlı ve programlı birisi olarak tanıttı. Koronavirüs pandemi sürecinin Eylül ayında hafifleyebileceğini ama biteceğini düşünmediğini söyledi. Özgürlüğün önemine vurgu yapan Algı Eke, insanların önemli bir ders aldığını düşünüyor.

Eke, “Hepimiz anladık ki, ev kendini en rahat hissettiğin yer.Orada özgürlüğün kısıtlandığı zaman bir sorun başlıyor. Hepimiz özgürlüğün ne demek olduğunu anlayacağız, kıymetini anlayacağız. Bizim dışımızda yaşayan canlıların da bu özgürlüğe sahip olduğunu inşallah kabul edeceğiz” diye konuştu.

Datça’da bulunan oyuncu, insanların bu kadar kısa sürede anlayış noktasında farkındalık yaşayacağını düşünmediğini ifade etti. İnsanın ailesine ve sevdiklerinin kıymetini bir nebze daha fazla hissedeceğini anlatan oyuncu, “Bu durumu çok uzağına da yayabilmek. Tanımadığın insanlara saygı duyabilmek, anlayış gösterebilme bilincine gelebilirsek eğer, belki insanlar mecburen anlayışlı olurlar” diye konuştu.

“Bu süreçten sonra göreceğiniz hepimiz, boşanmaları, biten ilişkileri” diyen Algı Eke, sosyal noktada insanlarda bu sürecin önemli bir değişimi de getirebileceğini ifade etti.

Oyuncuların bir araya gelerek oluşturduğu enerjinin hiçbir dijital vasıta ile desteklenemeyeceğini anlatan Algı Eke, “Bunun içine sinema giriyor. Dizileri denediler, bence olmadı. Uzaktan çekimler yapmaya çalıştılar. Tiyatro zaten mümkün değil” diye konuştu.

Koronavirüs sürecinin dijitalde içerik üretenleri en kıymetli insanlar konumuna getirdiğini anlatan oyuncu, “Ne yaparlarsa yapsınlar, anladık ki, şu an yaşadığımız durumda bitmeyen şey bu. Önü kesilemeyen, asla durdurulamayan en büyük güç dijital” dedi.

Sohbetin tamamını videodan izleyebilirsiniz: