Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul iki arada bir derede kaldı! Hayranları belki tavsiye verebilir…

Çağlar Ertuğrul iki arada bir derede kaldı! Hayranları belki tavsiye verebilir…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Çağlar Ertuğrul, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra dikkatleri çekmişti. Oyuncu ekranlara son olarak Afili Aşk dizisiyle gelmişti. Romantik komedi tarzındaki dizide Burcu Özberk il başrolde oynayan oyuncu, şu sıralar pek ortalarda görünmüyordu.

Zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu eden Çağlar Ertuğrul, son yaptığı paylaşımla şu sıralar bir konuda kafasının karıştığını ortaya koydu! Oyuncu, aynı zamanda esprili kişiliğiyle de sevilen bir isim. Yakışıklı oyuncu, aslında İzmirli. Bu yıl Altın Kelebek ödüllerinde de Afili Aşk dizisiyle En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncusu ödülünü almıştı.

Çağlar Ertuğrul, esprili kişiliğini yaptığı paylaşımlarla da ortaya koymakta. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde adeta bir ressam edasıyla tuvalın arkasında poz vermiş, herkes ne çizdiğini merak etmişti. En son paylaştığı fotoğrafı görenler ise kahkahayı basmıştı.
Çağlar Ertuğrul iki arada bir derede kaldı! Hayranları belki tavsiye verebilir... 8

Bu kez profesyonel bir ismin çektiği bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafta aynaya bakan Çağlar Ertuğrul’un eliyle sakalını tuttuğu görülüyor. Oyuncunun derin derin düşüncelere dalmasının nedeni ise sakallar!

İngilizce olarak fotoğrafına ‘traş olmak ya da olmamak’ yazan Çağlar Ertuğrul, anlaşılan yeni bir imaj için kararsız kalmış! Takipçilerinden yorum ve desteğe ihtiyacı olduğu görülüyor. Hayranları belki oyuncuya bu yönde tavsiyelerde bulunabilirler…

İşte Çağlar Ertuğrul’un paylaşımı…

to shave or not to shave…

(????: @cemtalu )

Çağlar Ertuğrul iki arada bir derede kaldı! Hayranları belki tavsiye verebilir... 9