Ana sayfa Dizi Haberleri Meğer bakın kimmiş? Bir Zamanlar Çukurova’da Furkan Palalı’nın saklanan kimliği ortaya çıktı!

Meğer bakın kimmiş? Bir Zamanlar Çukurova’da Furkan Palalı’nın saklanan kimliği ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın oynadıkları Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni sezon tanıtımıyla dengelerin bir hayli değişeceğinin sinyallerini de verdi! Diziye iki yeni karakterin katılacağı bir süre önce öğrenilmişti.

Dönem dizisi olan ve hikayesiyle olduğu kadar yan karakterleriyle de dikkat çeken dizi, bu yıl 3. sezona başlıyor. Diziye Nazan Kesal ve Furkan Palalı da dahil oldu. Yayınlanan yeni fragmanda heyecanın doruğa çıkacağı bir sezonun geldiği işaretleri de verildi. Züleyha’nın Yılmaz’a Adnan’ın kendi oğlu olduğunu söylemesi ise büyük heyecan yarattı.

Diziye katılan iki yeni ismin hangi karakterleri oynayacağı ise merak konusuydu. Nazan Kesal’ın, Vahide Perçin’in oynadığı Hünkar karakterinin geçmişinden gelen bir kişi olduğu konuşuluyordu. Tanıtımda da bunun izleri görülüyor.
Hünkar’a “Benim kaderim de buymuş, senin ailenin huzurunu kaçırmak” diyerek Sevda karakteriyle diziye dahil olan Nazan Kesal’ın, yeni sezonda kilit isimlerden birisi olacağı anlaşılıyor.

Meğer bakın kimmiş? Bir Zamanlar Çukurova'da Furkan Palalı'nın saklanan kimliği ortaya çıktı! 7

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Sevda Zamanı’ diye nitelendirilen bir durum yaşanmaya başlanacak ve Nazan Kesal ile birlikte Sevda Çağlayan karakteri, olaylara bambaşka bir yön vermeye başlayacak. Geçmişten gelen bir kişi olan ve Hünkar ile bir bağlantılı olan Sevda Çağlayan’ın giyinişi, tarzı, tavrı ile de sosyetenin içinden bir kişi olduğu anlaşılmakta.

Furkan Palalı, geçmişten sırlar getirecek!

Yine dengeleri değiştireceği anlaşılan bir başka isim de Furkan Palalı’nın oynayacağı karakterdi. İşaretleri verilmekteydi ama fragman ile birlikte keskin bir giriş yapacağı da anlaşılıyor. Palalı’nın hangi rolde oynayacağı bir türlü anlaşılamamıştı. Nazan Kesal’ın rolü ile ilgili bilgiler sızdı ancak Palalı’nın rolü bilinmiyor ve merak uyandırıyordu.

Bir süredir diziye katıldığı, yeni imajı ile ilgili haberlerle gündeme gelen Furkan Palalı’nın kimi oynayacağı merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaştığı bilgiye göre Palalı, Kerem Alışık’ın oynadığı Fekeli’nin yeğeni. Üstelik Ali Rahmet Fekeli’nin hayatta olduğunu bile bilmediği Fikret Fekeli isimli yeğeni.

Bu hikayenin altından da bambaşka bir şeylerin çıkacağı anlaşılmakta. Fikret’in, Fekeli ailesinden bazı sırları getirdiği de düşünülebilir bu durumda… Bakalım geçmişe dair ne tür yeni hikayeler ortaya dökülecek?

İşte yeni sezonun çok dikkat çeken fragmanı: