Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar’ın reytingleri ‘dağ fare doğurdu’ dedirtiyor! Sen Çal Kapımı beklenenden daha iyi!

Cam Tavanlar’ın reytingleri ‘dağ fare doğurdu’ dedirtiyor! Sen Çal Kapımı beklenenden daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizilerin reyting performansları çok merak ediliyor. Çarşamba akşamları bir rekabet halindeki iki yazlık projenin de sonuçları her hafta merakla izleniyor. Cam Tavanlar dün akşam ikinci bölümü ile ekrandaydı. Sen Çal Kapımı ise 41. bölümü ile yayınlandı.

Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisini başrolde buluşturan Cam Tavanlar dizisi bir Meriç Acemi yapımı olarak öne çıkıyor. Hikayesini Acemi’nin kaleme aldığı dizi kadınların iş yaşamındaki fırsat eşitsizliğine vurgu yapan bir konuya sahip. Bensu Soral 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine döndü.

Çukur dizisindeki 4 sezonluk müthiş Celasun performansından sonra Kubilay Aka’yı şimdi ekranda bambaşka bir karakterde izliyoruz. Ancak Cam Tavanlar dizisinin reytingleri pek de iç açıcı değil… Oranlar düşük geliyor. Dün akşam futbol maçlarının da etkisi vardı ama, dizi izleyicilerden sıcak ve samimi gelmediği eleştirileri alıyor. Başrol oyuncularının da yeterli olmadığına yönelik yorumlar da var. Dizinin hem farklı hikayesi hem de iyi kadrosu ile çok daha iyi reytingler getirmesi bekleniyordu. Sıralamalar fena değil ama reytinglerin biraz daha yükselmesi bekleniyor.

Ortalamanın altında reytingler elde eden Cam Tavanlar ikinci bölümü, dün akşam tüm kişilerde 11. olurken, AB’de 7. ve ABC1’de ise 9. durumda…

Cam Tavanlar'ın reytingleri 'dağ fare doğurdu' dedirtiyor! Sen Çal Kapımı beklenenden daha iyi! 7

Sen Çal Kapımı ise ikinci sezonunda şaşırtmayı sürdürüyor. Nisan ayında sezon finali yaptığında bir hayli düşük reytinglere gelen Sen Çal Kapımı, yaz günleri izleyicilerin azalmasına rağmen fena sayılmayacak oranlar elde ederek yoluna devam ediyor.

Fox TV’nin beklentisinin de üzerinde gelen reytingler moral kaynağı oldu. Tüm kişilerde dün akşam 6. sırada yer alan dizi, AB’de ise 9. durumda. ABC1’de dizinin 7. olduğunu belirtelim.

Sen Çal Kapımı bir tek AB grubunda Cam Tavanlar’dan daha düşük. Diğer iki grupta rakibinden çok daha iyi pozisyonda.