Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Yüsra Geyik, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Camdaki Kız dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Yüsra Geyik, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda diziye dahil olan Yüsra Geyik, dizide ortalığı karıştıran ve büyük dikkat çeken bir karaktere hayat vermişti. Yer aldığı bölümlerde adeta diğer oyunculardan rol çalan bir karaktere dönüşte Geyik’in oynadığı Melisa rolü. Bir anda hikayenin en can alıcı ismi haline gelmeye başlamasının ardından ani bir şekilde karakterin diziden çıkarılması çok dikkat çekmişti.

Aslında yatalak olan annesine bakmak için eskortluk yapan Meliha olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. Melisa ismi ile Camdaki Kız’da Feyyaz Şerifoğlu’nun hayat verdiği Sedat ile de bir ilişkisi olduğu daha sonra öğrenildi. Muzaffer’in kız arkadaşı rolü yapması için parayla tuttuğu Meliha, Melisa olarak ailenin içine girdi. Hatta durumu o kadar abarttı ki Muzaffer ile evleneceği hesapları yapmaya başladı.

Yüsra Geyik, Meliha karakteriyle dizinin en ilgi çeken ismi olmaya başladı. İşte tam da bu süreçte hikayedeki yeri sona erdirildi. Meliha, ortalığı karıştıran kişi olarak her şey anlaşılınca şehri terkedip gitti. Yüsra Geyik de böylece diziden hızlı bir şekilde geldiği gibi gitti.

Gidişinin ardından da bazı iddialar ortaya atıldı. Karakterin ön plana çıkması, Yüsra Geyik’in başrollerden çok konuşulmasının bazı kişileri rahatsız ettiği ileri sürüldü. Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra ilk kez bir başka dizide oynayan Yüsra Geyik, oyunculuğu ile büyük dikkat çekmişti.

Yüsra Geyik’in önümüzdeki günlerde Neşet Ertaş’ın hayatını anlatacak olan filmde ‘Yadigar Leyla’ karakterine hayat vereceği öğrenilmişti bir süre önce. Oyuncu, bu filmin çekimleri başlamadan önce tatile çıktı.

Camdaki Kız dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Yüsra Geyik, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 9

Arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’da tatil yaptığı sosyal medya paylaşımlarından görülüyor oyuncunun. Yüsra Geyik ve arkadaşlarının tekne turuna çıktıkları görüntüler, sosyal medyada da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Kos Adası’ndan ve Bodrum civarından gelen pozlarını instagram sayfasından yayınlayan Yüsra Geyik’in fotoğrafları beğeni topluyor…

Camdaki Kız dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Yüsra Geyik, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 10

Camdaki Kız dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Yüsra Geyik, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 11