Ana sayfa Sosyal Medya Usta Oyuncu Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca’nın annesini oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam mesajıyla dikkat çekti!

Usta Oyuncu Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca’nın annesini oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam mesajıyla dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden birisi de Ben Bu Cihana Sığmazam… Oktay Kaynarca’nın, yönetmen Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kurdukları Güzel Adamlar şirketinin ilk dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri yakın zamanda başlamıştı. Setten gelen ilk fotoğraflar izleyenleri heyecanlandırırken, dizinin Eylül sezonunda ekrana gelmesiyle çok konuşulacağı da tahmin ediliyor.

Kaynarca, 5 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakteriyle ekrana gelmişti. Yine Atv için çekilen bir başka dizisinde bu kez hem oyuncu hem de yapım ortağı olarak yer alıyor. Dizinin hazırlık aşamaları sırasında söylediği ‘Yeni sezonun lokomotifi olacak bir dizi” açıklaması, Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili merakı daha da arttırmıştı.

Dolayısıyla dizinin izleyici açısından beklentisi de büyüdü. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizide Oktay Kaynarca’nın hayat vereceği Cezayir karakterinin annesini işe, Usta Oyuncu Işıl Yücesoy oynuyor. İki oyuncunun birlikte çekilen fotoğrafları, medyaya da kısa süre önce yansımıştı.

Usta Oyuncu, rol aldığı dizi ile ilgili duygularını, twitter’dan aktardı. Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca ile enerjilerinin tuttuğunu aktardığı mesajında “Ben Bu Cihana Sığmazam, sevgili Oktay Kaynarca ile ana-oğul olarak doku tutuverdi. Çok mutlu ve umutluyum. Yakında göz göze gönül gönüle” ifadesini kullandı.

Usta Oyuncu Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca'nın annesini oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam mesajıyla dikkat çekti! 9

Işıl Yücesoy’un dizide oynamaktan ve Oktay Kaynarca ile uyumu yakalamış olmaktan dolayı mutluluğunu aktardığı diziyle ilgili umutlu olduğu sözleri de dikkat çekiyor. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan usta ismin diziye olan güveni, sağlam bir projenin gelmekte olduğunun bir başka işareti olarak yorumlanabilir…

Dizinin çekimlerinin bir süre önce İstanbul’da başladığı ve ardından Özbekistan’a gidildiği gündeme gelmişti. Kaynarca’nın askeri kıyafetler içindeki fotoğrafları da çekimlerden yansıyan karelerdi…

Usta Oyuncu Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca'nın annesini oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam mesajıyla dikkat çekti! 10

Kaynarca, dizisiyle ilgili ilk mesajında, “Ben işime sadece iş olarak bakmam, yolculuk ve yaşam biçimi olarak bakmışımdır hep ve her yolculuğa başlarken sevdiğim laftır ‘Su gibi aksın”. Ben Bu Cihana Sığmazam yakında” sözlerini kullanmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri sürerken, setten gelen yeni fotoğraflar da izleyiciyi heyecanlandırmakta…

Usta Oyuncu Işıl Yücesoy, Oktay Kaynarca'nın annesini oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam mesajıyla dikkat çekti! 11

Dizinin tüm oyuncu kadrosu ve rolleri şöyle:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).