Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Bay Yanlış 7. bölümdeki o sahneye takıldı kaldı! Paylaşmadan duramıyor!

Can Yaman, Bay Yanlış 7. bölümdeki o sahneye takıldı kaldı! Paylaşmadan duramıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Bay Yanlış dizisi, yaz sezonunun romantik komedi dizileri arasında dikkat çeken bir yapım. Bir kaç yıl önce Dolunay isimli dizide bir araya gelen Özge Gürel ve Can Yaman, tekrar Bay Yanlış dizisinde partner oldular. İki oyuncunun uyumlu ekran birlikteliği, izleyici tarafından da hemen kabul gördü.

Bay Yanlış dizisinin Bayram’da yayınlanmaması izleyicinin tepkisini çekmişti. Bir hafta ara verilen dizi, daha sonra kaldığı yerden devam etmiş ve geçtiğimiz Cuma akşamı da 7. bölümü yayınlanmıştı. Can Yaman, daha önce rol aldığı Erkenci Kuş dizisi için sosyal medyadan pek çok paylaşım yapıyordu.

Onun takipçileri bu duruma alışkınlar aslında. Yaman, diziye olan ilgili arttırmak amacıyla ve bazen de çok konuşulan sahnelerin olduğu bölümleri öne çıkarmak için özel bir gayret göstermekte. Geçtiğimiz hafta da dizide oynadıkları Özgür ve Ezgi karakterlerinin tango yaptıkları sahne için iki oyuncu bir süre zorlu bir eğitim almışlardı.

İkilinin özel çabaları ve eğitmenleri sayesinde başarılı bir iş çıkardıkları da Cuma akşamı yayınlanan 7. bölümü izleyenlerin takdirleriyle de ortaya çıktı. Can Yaman ve Özge Gürel’in tango sahneleri büyük beğeni topladı. Can Yaman da bu sahneleri çok beğenmiş olacak ki yeniden hatırlatmak için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ezgi’nin balonda kendi kendine tango yapmaya çalıştığı anlar ve Özgür’ün ona tango öğretmeye çalıştığı sahnelerin yer aldığı bölümü, ünlü oyuncu instagram sayfasına yeniden yükleyip Özge Gürel’i de etiketledi.

Anlaşılan uzun emeklerle ortaya çıkan bu sahnenin öyle kolayca unutulup gitmesini istemiyor oyuncu! Hem diziye heyecanı diri tutmak hem de o sahneyi bir kez daha izlettirmek için paylaştı.

İşte o sahne:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi ()