Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz’un atlara olan sevgisi

Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz’un atlara olan sevgisi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen ve Ceren Yılmaz ile başrolü paylaştığı Zümrüdüanka dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Alp Navruz, işi gereği sık sık ata binmek durumunda kalıyor. Pek çok oyuncunun binicilik dersleri alarak, oynadıkları bir projede ata binmesi gerektiğinde deneyim sahibi olması gerekiyor. Oyuncuların bir çoğu işi için bu eğitimleri alsa da tam bir at tutkunu olan ünlüler de var.

İşte Alp Navruz da bu isimlerden birisi olduğunu ortaya koyan bir paylaşım yaptı sosyal medya hesabından. Oyuncu, dizide kimi zaman ata binmesi gerekse de normal hayatında da bu sporu severek yaptığı anlaşılıyor. Navruz, şu sıralar dizisinin yeni sezon çekimlerine hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon dikkat çeken yapımlardan birisi olan Zümrüdüanka, bu sezonda Fox TV’de Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle üne kavuşan oyuncu, daha sonra TRT’nin Elimi Bırakma dizisinde rol almıştı.

Bu kez bambaşkka bir karakterle izleyici karşısına çıkan oyuncu, yaz sezonu boyunca bol bol tatil yapıp, mayolu fotoğraflarını paylaşarak da hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Fit vücuduyla dikkat çeken Alp Navruz, bu kez ata binerken çekilen bir fotoğrafını İngilizce ‘at aşkı’ notuyla paylaştı:

#horselove

Zümrüdüanka dizisinin Serhat'ı Alp Navruz'un atlara olan sevgisi 7