Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin 7. bölümüne resmen taktı! Taktik süper!

Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin 7. bölümüne resmen taktı! Taktik süper!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun sevilen romantik komedi dizilerinden olan Bay Yanlış, yarın akşam 7. bölümüyle ekranlara gelecek. Can Yaman ve Özge Gürel’in uyumlu partnerlikleriyle dizi reytingleri toplamaya devam ediyor. İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları, yeni bölümü heyecanla beklemekte.

Fox TV’nin sevilen dizisi Yarın akşam (14 Ağustos) 7. bölümüyle ekranda olacak. Kahramanlarımız Ezgi ve Özgür’ün yine birbirleriyle didiştikleri sahneleri izleyeceğiz ama bir başka yakınlaşma anına da tanık olacağız! İkili, bu kez tango ile izleyici karşısına çıkacaklar.

Fragmanı izleyenlerin heyecanla yeni bölümü bekledikleri bir süreçte Can Yaman da sosyal medyadan dizinin reklamını yapmaya devam ediyor! Rol aldığı dizilere heyecanı arttırmak amacıyla sorumluluk yüklenen Can Yaman, Bay Yanlış dizisi için de paylaşımlarıyla destek veriyor.

Bir kaç gün önce Özge Gürel ile tango sahnesinden bir fotoğrafı paylaşan ve “7’yi izleyin güzel ..” notunu düşen Can Yaman, yeni fragmanı yayınlayarak ilgiyi daha da arttırmak için “7 iyi ..” diyerek diziye sosyal medyadan destek attı. Yaman’ın 7. bölüm konusundaki umutları hayli yüksek anlaşılan! Bakalım izleyici de aynı kanıyı paylaşacak mı?

Oyuncu, sosyal medyadan izleyicinin merakını arttırmaya devam ediyor. 7’yi izleyin diyerek motive etmeye çalıştığı takipçilerinin bu çağrıya ne yanıt vereceğini reytingler gösterecek ama Can Yaman’ın azmine de şapka çıkarmak gerekiyor! Dizisi için sosyal medyada ayrı bir mesai harcadığı aşikar!

Yeni fragmanda ikilinin tango yaparkenki görüntülerinin yanı sıra Soner’in Ezgi’nin kolundan tutup çektiği ve o sırada Özgür’ün ortaya çıkıp Soner’e yumruk attığı sahne de yer alıyor…

İşte Bay Yanlış dizisinin 7. bölümünden 3. fragman…