Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ne oldu? İbrahim Çelikkol kafaları karıştırdı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ne oldu? İbrahim Çelikkol kafaları karıştırdı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan ve dikkat çeken bir yapım olmuştu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizide Mehdi karakterini oynayan İbrahim Çelikkol ve Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, yakaladıkları uyumla izleyiciyi de ekran başına çekmeyi başardılar.

Demet Özdemir’in ilk kez romantik komedi dışında bir dizide yer alması, izleyicinin merakla beklediği bir olaydı. Özdemir, bu sınavı başarıyla kazanırken, bir önceki dizisi Erkenci Kuş’taki Sanem’i unutturmayı da başardı adeta. İkilinin oyunculukları da beğenilince, dizinin yeni sezonda da devam edeceği anlaşıldı.

Covid 19 nedeniyle bir süre ara verilen dizinin çekimleri Mayıs ayında yeniden başlamıştı. Sezon finali 1 Temmuz’da yapıldı ve oyuncular da tatile çıktı. Demet Özdemir uzun süre boyunca Bodrum’da arkadaşlarıyla tatil yaptı. Şimdilerde İstanbul’a döndüğü düşünülen oyuncu, tatil fotoğrafları yerine bol bol pilates ve yoga yaparken çekilen fotoğraflarını paylaşıyor.

Özdemir, yeni sezon öncesi formunu korumak için spora ağırlık verirken, İbrahim Çelikkol’un ise hala tatilde olması kafaları karıştırdı! Zira şu sıralar pek çok dizinin çekimleri ya başladı ya da bir kaç gün içerisinde başlayacak. Eylül sezonuna çok kısa bir zaman kala Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu bu durumda!

Aslında pek çok dizinin Mart ortasında çekimlerinin durması ve yeni bölümünün yayınlanmamasına karşılık Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finali çekmeyi başarmış olması, diziyi avantajlı bir konuma getirdi. Bu yüzden sezonu geciktiriyor olabilir yapım firması. Yine de izleyicinin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri de başlayacaktır. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…

İşte İbrahim Çelikkol’un tatilden yaptığı son paylaşım:

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ne oldu? İbrahim Çelikkol kafaları karıştırdı? 7