Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman gördüğü manzaraya çok şaşkın, hazmetmesi kolay olmuyor!

Can Yaman gördüğü manzaraya çok şaşkın, hazmetmesi kolay olmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14-18 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPCOM fuarına katılanlardan birisi de ünlü oyuncumuz Can Yaman idi…

Yaman’ın resminin bir binaya asıldığı Cannes sokaklarında ünlü oyuncuya ilgi de bir hayli yoğundu…

Can Yaman orada yaşadıklarını, “Rüya gibi geçti, hayal gibiydi gerçekten… Kelimelerle tarif edilemeyecek bir duygu. Şahane bir duygu.Sanki bir konserim varmış da geliyorlarmış gibi. Enteresan bir şey, delice bir şey” diyerek açıkladı.

Uçankuş TV’ye konuşan Can Yaman, bu yaşananların kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Oyuncu, bu büyük ilgiyi daha yeni yeni hazmetmekte olduğunu da vurguladı.

İstanbul’a dönüşünde de Bebek’te sokakta kendisini görenlerin hemen yanına geldiğini belirten Can Yaman, “Biraz evvel burada, daha yeni indim, alarm mı var, bir anda toplanmaya başladılar” diye konuştu.

Yüzde 80 oranında yabancıların kendisine yoğun şekilde ilgi gösterdiğine de değinen Can Yaman, Bebek’te Lüksemburg’da yaşayan ve İstanbul’a gezmek için gelen bir kişinin bile kendisi ile fotoğraf çektirmesine şaşırdığını anlattı.

Ünlü birçok ülkeye yayılan Can Yaman, İstanbul’da kendisinin de yeni yeni fark ettiği yabancı turist sayısındaki fazlalığına da dikkati çekti.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz: