Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ’un Kardeş Çocukları eleştirisi anlayana çok ağır oldu!

Mehmet Aslantuğ’un Kardeş Çocukları eleştirisi anlayana çok ağır oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisi önceki hafta Star TV ekranında final yaparak izleyicilerine veda etti. Dizide Yıldırım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, ağır bir eleştiride bulundu.

Dizinin final yapmasından dolayı üzgün olduğu gözlenen Aslantuğ, özellikle ekibin kurulması noktasında hatalar yapıldığı fikrinde…

Kibir bir üslup ile ancak ağır kaçacak bir eleştiride bulunan Mehmet Aslantuğ, anlaşılan bu sözleriyle bir yerlere de mesaj yollamış oldu.

Aslantuğ, şu eleştiride bulundu: “Büyük bir çalışma oldu. İyi oyuncular vardı. Yoruluyor bazen senaryolar yoruluyor. Özellikle bu ekiplerin sağlıklı, ‘sağlıklıyı’ tırnak içinde söylüyorum, kurulmadığı ve bireysel işler biraz daha subjektif kalıyor. Belki onun yorgunluğu da oluyor. İyi başlamıştı, iyi gidebilirdi, başka işlere arkadaşlarımız için. Biz zaten 35 yılı aşkın süredir içindeyiz.Gençlerin yolu açık olsun.”

Dizinin senaryosuna yönelik en ciddi ve yerinde eleştiriyi aslında Mehmet Aslantuğ yaptı…

Hikayesiyle aslında kısa sürede tükendiği için Kardeş Çocukları dizisi, izleyicideki ilgi öğesini kaçırdığı için final yapmak durumunda kaldı.

Kardeş Çocukları aslında müthiş bir ekip ama kötü bir hikaye anlatımı ile gelen acı sonu da resmetmiş oldu.

Mehmet Aslantuğ da bu itirafı yaparak dizi sektöründeki önemli yerlere mesajını verdi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: