Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman karantina döneminin kazanan ünlülerinden oldu!

Can Yaman karantina döneminin kazanan ünlülerinden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı Can Yaman için yenilenme dönemi oldu. Oyuncu, 2019 yılında yaptığı hataların ardından hem askerliğini tamamladı hem de kendisine yeni bir yol çizdi.

Erkenci Kuş dizisinin müthiş başarısından sonra Can Yaman, fazla açıklama yapmanın ve şöhretin baskısını hissetmiş ve hatalar yapmıştı. Bu dönemde askere gitmesi ünlü oyuncu adına bir arınma sağladı. Can Yaman için hatalar dönemi de 2019 yılında kapanmışa benziyor.

Oyuncu, Dolunay dizisinde birlikte rol aldığı Özge Gürel ile yeniden bir yolculuğa çıkıyor. Bay Yanlış dizisi için hazırlıklar tamamlandı ve setin başlaması bekleniyor.

Can Yaman da kendisine çizdiği yeni yolda önemli adımlar atmakta. Koronavirüs pandemisi nedeniyle evinden çıkmayan oyuncu bu dönemi kendisi adına pozitife çevirdi.

Habertürk’e konuşan Can Yaman, “Bu süreci pozitife çevirmeye çalıştım. Bateri çalıyorum, eğitimler alıyorum, tango dansı yapıyorum” dedi. İspanyolca öğrenmekte olan oyuncu, bu sayede hayranları ile direkt konuşabilmek istiyor.

Can Yaman karantina döneminin kazanan ünlülerinden oldu! 7