Ana sayfa Güncel Haberler Büyük fırsat kaçtı! Can Yaman ile Demet Özdemir nereden nereye geldi!

Büyük fırsat kaçtı! Can Yaman ile Demet Özdemir nereden nereye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ile Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinden büyük kazanım elde etti. Her iki oyuncu da büyük popülerlik sağladılar. Ayrıca her ikisi de yurt dışında geniş kitleler tarafından bu dizi sayesinde sevildi.

Ancak iki ünlü oyuncunun bugünlerde hiç konuşmuyor olmaları ve küs olmadıklarını söylemek durumunda kalmaları da dikkat çekiyor. 2019 yılının Ağustos ayına kadar birbirleri ile aynı sette yer alan Demet Özdemir ve Can Yaman, uzun süredir konuşmuyor.

Can Yaman, bu gerçeği Habertürk gazetesine yaptığı açıklamada söyledi. Erkenci Kuş dizisi tüm dünyada hızla yayılıyor ve hayran kitlesini artırıyor. Böyle bir dönemde birbirleri ile iletişimleri olsa belki de dizinin yurt dışı satışlarına önemli katkıları olabilirdi.

Hatırlarsanız Demet Özdemir, yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir için partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte yurt dışındaki müşterilerle internet üzerinden buluşmuştu. Ancak Erkenci Kuş dizisinin yurt dışında satışlarının artırılması için iki ünlü ismin birlikte mesaj vermesi pek mümkün gibi görünmüyor.

Büyük fırsat kaçtı! Can Yaman ile Demet Özdemir nereden nereye geldi! 7

İkilinin aralarındaki soğukluk da hemen hissediliyor. Can Yaman barışmak gibi bir durumlarının olmadığını, çünkü küs olmadıklarını belirtiyor. Can Yaman’ın şu açıklaması aralarında soğukluk olduğunu da anlatıyor:

“Demet çok sevdiğim bir arkadaşım. Uzun süredir görüşmüyorum ama her zaman çok önemli değerdir benim için. Bir küslüğümüz, dargınlığımız yok. Konuşmuyoruz ama severim kendisini.”

Çift hakkında aşk yaşadıkları iddiası da uzun süre magazin gündeminde konuşuldu. Can Yaman, bir röportajında aşk yaşadıklarını söylemişti ama sözleri çok da net değildi. Yani aşk yaşadılar mı, yaşamadılar mı hala kafalarda soru işareti var.