Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Eda Ece ortak bir amaç için çaba harcıyor!

Can Yaman ve Eda Ece ortak bir amaç için çaba harcıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim tatil yörelerinden keyifli paylaşımlar yaparken, denizin ve güneşin tadını çıkartırken, bazı isimler ise sette çalışmaları sürdürüyor. Yasak Elma dizisinin seti yeni başladı ama Can Yaman uzun süredir Bay Yanlış ile ekranda yer alıyor.

Fox TV’de yer alan iki dizinin de oyuncuları kanalın başarısı için büyük bir mücadele sergiliyor. Hem Can Yaman hem de Eda Ece, yaptıkları paylaşımlarla dizilerini öne çıkartıyor ve sosyal medya hesaplarını da bu yönde kullanmaktan çekinmiyor. Dizilerinin başarısı için sosyal medya hesaplarını en yoğun şekilde kullanan ikili, yeni paylaşımlarıyla da takipçilerinin dikkatini çekti.

Özge Gürel ile başrolü paylaşan Can Yaman, setten bir fotoğrafını yayınlayarak takipçilerinden 5. bölüm için 24 Temmuz Cuma günü ekran başında olmalarını istedi.

Can Yaman ve Eda Ece ortak bir amaç için çaba harcıyor! 8

Eda Ece de Yıldız karakteri için yaptığı paylaşım ile Fox TV’nin başarı için çalışmaya başladığını takipçilerine duyurdu.

Eda Ece, bir süredir tatildeydi ve Yasak Elma’nın 4.sezonu için sette arkadaşları ile buluştu. Dizinin 3. sezonda yükseliş sergilemesinde Yıldız karakterinin önemi büyük olmuştu. Eda Ece, “Yıldız yükleniyor” mesajıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Yasak Elma’nın 4. sezonunun çekimleri başladı ama ilk olarak stok için bölümler çekilecek. Eda Ece, “Eylül’de görüşeceğiz” mesajı vererek de dizinin hemen ekrana gelmeyeceğini hatırlattı.

İşte Eda Ece’nin set hali…

Can Yaman ve Eda Ece ortak bir amaç için çaba harcıyor! 9